Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai mult de 150.000 de mp de plaja au fost inchiriati prin licitatie!

de Matei Antonescu 20 Mar. 2012 2786
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La sfarsitul saptamanii trecute, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral a organizat licitatia pentru transmiterea dreptului de utilizare a plajei Marii Negre. Au fost inchiriati, pentru unul sau mai multe sezoane estivale, mai mult de 150.000 de mp de plaja, noteaza Mediafax.

Conform unui comunicat al Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral, ofertele au avut termen de depunere pana la data de 13 martie si au fost deschide in intervalul 14-18 martie.

"Au fost cumparate 123 de caiete de sarcini si au fost depuse 97 de oferte. Cel mai solicitat sector a fost Mamaia VII, cu cele 23 de subsectoare, pentru care au fost depuse 60 de oferte. De altfel, sectoarele din statiunea Mamaia au fost cele mai solicitate, fiind urmate de cele din Eforie", a declarat responsabilul de comunicare al ABADL, Catalin Anton.

Dupa analizarea ofertelor depuse pentru un numar de 42 de subsectoare, comisia de licitatie a atribuit 34 de subsectoare, insumand o suprafata de cca 155.000 de mp de plaja.

"Pe cinci subsectoare a fost depusa o singura oferta, iar pe alte trei subsectoare ofertantii au fost descalificati pentru ca nu au intocmit documentatia asa cum prevedea caietul de sarcini", a mai declarat Catalin Anton.


Tags: plaja licitatiilicitatii litorallicitatii plaja mamaia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]