Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mall-ul AFI Brasov, inaugurat oficial

de Florin Amariei 21 Oct. 2020 1644
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Desi suntem in plina pandemie si cazurile cresc de la o zi la alta, avem parte si de semne de normalitate. De data aceasta, din Brasov, acolo unde a fost inaugurat mall-ul AFI.

”AFI Europe Romania inaugureaza AFI Brasov, un proiect mixt dezvoltat in centrul Romaniei, la Brasov. AFI Brasov reprezinta modelul care imbina un centru comercial modern, dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafata inchiriabila totala de 45.000 mp si birouri de tip clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial”, a informat dezvoltatorul.
 
Amplasat aproape de centrul istoric al orasului, AFI Brasov pune la dispozitia vizitatorilor peste 100 de branduri internationale de fashion & beauty, precum si branduri de renume local, locuri de joaca, sala de fitness, un centru de divertisment, banci, farmacii si un hypermarket Carrefour extins pe o suprafata bruta de 6,500 mp.
 
„Inaugurarea unui centru comercial este intotdeauna o provocare, dar mai ales in aceasta perioada provocarea a fost si mai mare. Ne bucuram ca am reusit cu ajutorul chiriasilor sa finalizam proiectul AFI Brasov si sa il deschidem cu majoritatea magazinelor pregatite de lansare. AFI Brasov este cel mai mare proiect al nostru inaugurat anul acesta in urma unei investitii de 148 Milioane de euro”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.
 
AFI Europe, subsidiara a AFI Properties, este unul din cei mai mari dezvoltatori si investitori din domeniul imobiliarce opereaza in Europa Centrala si de Est din 1997.
 
Portofoliul AFI Europe include centre comerciale si proprietati de retail, parcuri de business si dezvoltari rezidentiale. AFI Europe opereaza in Romania, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Letonia.
 
AFI Europe este prezenta in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania. In octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro.
 
Adiacent, integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe Romania a dezvoltat AFI Park 1-5, parc de business de clasa A in Bucuresti.
 
AFI Romania dezvolta in prezent si AFI Tech Park, un parc de business de clasa A cu o suprafata inchiriabila de 56.000 de metri patrati, in centrul Capitalei. Faza intai a proiectului a fost livrata in 2018, lucrarile la faza a doua au demarat in toamna acestui an.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: mallafi brasovmall afi brasovinauguratafi brasov inaugurat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]