Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Managerul care ofera un salariu de 64.000 de euro pe an

de Florin Amariei 27 Sep. 2019 3630
4.08 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Acum patru ani in urma, in 2015, aflam ca un manager a luat o masura incredibila: le-a marit salariul tuturor angajatilor sai si a stabilit ca minimul va fi intotdeauna 64.000 de euro pe an (aprox. 5333 euro/luna), adica 70.000 de dolari. Acum o face din nou.

Numele sau este Dan Price si conduce Gravity Payment. In 2015 a hotarat sa renunte la o parte mare din salariul sau de 1 milion de dolari pentru a le plati angajatilor un minimum de 64.000 de euro pe an sau 70.000 de dolari. Acum reia aceasta masura pentru o alta companie pe care a achizitionat-o.
 
"In aceasta dimineata taiem panglica pentru noul birou Gravity Payments din Boise, Idaho si va anunt cu entuziasm ca toti angajatii de aici vor beneficia de politica noastra a salariului minim. Toti cei care lucreaza aici vor primi 70.000 de dolari pe an. Sunt mandru si incantat sa lucrez cu voi", a spus Dan Price.
 
Inainte de deschiderea Gravity Payment in Boise, Idaho, in acel loc exista ChargeItPro. Facea parte din grupul condus de Price, insa era doar o subsidiara. Acum a fost incheiata transformarea completa in Gravity Payment, asadar si politica salariilor se schimba.
 
Managerul companiei sustine ca lucrul care l-a convins sa ia aceasta masura a fost un studiu despre fericire. De acolo a inteles ca oamenii sunt mai bucurosi si au o stare generala mai buna, daca au venit sigur si acesta este de macar 75.000 de dolari pe an.
 
Cunoasteti astfel de exemple din Romania? Daca da, nu uitati ca ne puteti contacta pe pagina noastra de Facebook!
 
Dan Price este, fara doar si poate, o inspiratie pentru multi antreprenori din Romania.

In prezent, salariul minim in Idaho este de 7,25 dolari/ora. La un program de 8 ore/zi, rezulta un castig lunar de 1740 de dolari. Gravity Payments plateste un salariu lunar angajatilor de minimum 5833 dolari/luna.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: dan pricegravity paymentsalariu minim

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]