Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft: Mai multe functii bazate pe AI pentru suita office a companiei

de Bianca Tila 17 Mar. 2023 56
Microsoft: Mai multe functii bazate pe AI pentru suita office a companiei
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Microsoft anunta noi functii bazate pe AI pentru programele din suita de birou Microsoft 365 si promite eliminarea "corvoadelor".

Aplicatiile vor ajunge sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a genera continut plecand de la comenzi textuale. In acest sens, unele sarcini vor putea fi realizate prin comenzi date AI-ului. Acestuia i se va putea cere sa creeze o prezentare PowerPoint pe baza unui document Word si chiar sa adauge numite stiluri grafice si animatii.
 
In ceea ce priveste Word-ul, pe baza unui tabel va putea fi comandata textual crearea unei propuneri. Daca utilizatorul nu este multumit in totalitate, acesta poate cere schimbarea tonului folosit.
 
In Excel, AI-ul va putea descompune datele sau va putea prezice efectul unei modificari de variabile. In cazul Outlook-ului, va putea crea rezumate pentru e-mail-urile lungi si va putea compune raspunsuri.
 
Aplicatia de comunicare video a suitei, Teams, va pemite Ai-ului sa faca recapitulari si cantari argumentate pro si contra ale unui subiect de discutie.
 
Cu aceasta ocazie, Microsoft a anunta si implementarea unui nou instrument, Business Chat. Acesta este un chatbot care poate "trage" informatii din aplicatiile suitei de birou pentru a realiza sarcini precum cele deja amintite si poate raspunde la intrebari in limbaj natural precum ChatGPT.
 
Tehnologia implementata in suita office are la baza GPT 4, cea mai recenta versiune a modelului lingvistic creat de OpenAI.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: microsoftmicrosoft officeaisuita de biroumicrosoft 365

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google: Functii de AI pe smartphone-urile Pixel

de Bianca Tila
29 Ian 2024
Smartphone-urile Pixel vor beneficia de cea mai noua functie de inteligenta artificiala dezvoltata de Google. Prezentarea oficiala a celor de la...

Apple lanseaza o noua versiune de AirPods

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Alaturi de noile iPhone-uri, care se vor lansa in septembrie, Apple ar putea face trecerea la o conexiune USC-C si castile AirPods. Evenimentul de...

YouTube: Numarul filmarilor in alte limbi se va dubla cu ajutorul AI-ului

de Bianca Tila
23 Iun 2023
Cu ajutorul unui instrumesnt care foloseste inteligenta artificiala generativa,YouTube va dubla numarul filmarilor in alte limbi. In prezent,...

AI ridica semne de intrebare. Google nu respecta intimitatea utilizatorilor

de Bianca Tila
29 Mai 2023
Magic Compose este o functie care promite utilizarea AI-ului pentru compunerea mesajelor. Aceasta este disponibila in stadiu beta, trimitand mesaje...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]