Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motive de sarbatoare pentru Revolut

de Bianca Tila 15 Iul. 2022 985
Motive de sarbatoare pentru Revolut
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In cei sapte ani de existenta, Revolut a reusit sa depaseasca pragul de 20 de milioane de clienti la nivel global. In fiecare luna a ajuns sa proceseze peste 250 de milioane de tranzactii, potrivit unui comunicat remis Bursa.

In aceasta perioada, compania s-a concentrat pe dezvoltare si si-a marit efectivele, inregistrand peste 5.000 de angajati in toata lumea. Pe parcursul anului trecut, Revolut a deschis mai multe puncte de lucru sau sedii in marile aglomerari urbane precum New York, Tokyo, Madrid, Barcelona, Paris, Ciudad de Mexico, Berlin, Budapesta si Bucuresti. Pana la finalul acestui an sunt asteptate deschiderea birourilor din Bombay si Bangalore.
 
"Este un motiv de mandrie pentru noi sa vedem ca Revolut are astazi 20 de milioane de clienti si ca a ajuns la 250 de milioane de tranzactii pe luna. Cand am pus bazele Revolut, acum sapte ani, ne doream sa le oferim oamenilor un echilibru financiar mai bun, prin utilizarea tehnologiei noastre si a unui produs care poate satisface toate nevoile financiare ale clientilor intr-un singur loc. 
 
Inca suntem un business la inceput de drum, dar cresterea noastra din ultimii ani arata ca exista o cerere in evolutie, la nivel mondial, de servicii si produse Revolut", a declarat Nikolay Storonsky, Chief Executive Officer (CEO).
 
In 2015 Revolut s-a lansat pe piata cu servicii de transfer instant de bani si schimb valutar la un curs avantajos pentru clienti. In prezent, peste 20 de milioane de persoane utilizeaza zeci de produse si functii precum transferurile de bani personale (peer-to-peer), seifurile Vault, conturile Junior, functiile Recompense si Sejururi sau investitii pe bursa cu Actiuni. 
 
Mai multe produse si functionalitati noi au fost introduse in ultimele 12 luni de catre Revolut. Printre acestea se numara Demand Pay in Regatul Unit al Marii Britanii, creditele personale in Irlanda si includerea unui clasament TIME 100 cele mai influente companii. Revolut se bucura de o popularitate in 36 de tari si intentioneaza sa se extinda pe noi piete, printre care India, Mexic si Brazilia.
 
In mai 2018 aplicatia a aparut in Romania, iar in prezent are o rata de penetrare de 26% in randul populatiei active din tara. Revolut este una dintre cele mai populare solutii fintech pentru utilizatorii de tehnologie.
 
Pe piata locala, Revolut se afla pe locul 1 in topul aplicatiilor financiare, fiind utilizata atat de sistemele Android, cat si de cele IoS. Dupa numarul de clienti, primele cinci piete ale aplicatiei sunt:
 
- Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - tara de origine a super-aplicatiei financiare, cu peste 4,8 milioane de clienti. Varsta medie a utilizatorilor britanici este 39 de ani, 11% dintre clienti avand peste 55 de ani
 
- Romania - 2 milioane de clienti persoane fizice. Cu peste 420.000 de utilizatori in Bucuresti, capitala Romaniei este al doilea oras european dupa Londra si primul ca numar de clienti, in UE. Un bucurestean din trei, din categoria populatiei active, este detinatorul unui cont Revolut
 
- Irlanda - 1,9 milioane de clienti. O treime din populatia tarii - 5 milioane - utilizeaza aplicatia financiara
 
- Polonia - 1,7 milioane de clienti. Dupa lansarea conturilor Revolut gratuite pentru refugiatii ucraineni, Polonia a devenit principala piata unde acest tip de conturi este folosit, cu peste 50.000 de utilizatori din totalul de 170.000, la nivelul UE
 
- Franta - 1,5 milioane de clienti. Revolut a introdus recent pe aceasta piata IBAN-urile locale, permitand astfel o compatibilitate completa cu alte conturi bancare din Franta
 
"In doar 7 ani, Revolut a crescut exponential. Ne-am marit echipa pana la 5.000 de angajati, am atras noi colegi alaturi de cei care au deja mai multi ani in cadrul companiei si impreuna lucreaza zi de zi la produsele oferite clientilor. 
 
Ne bucuram de acest moment aniversar si de reusita anuntata azi, dar suntem constienti ca mai avem multe de facut. Ne concentram in continuare pe dezvoltarea de produse noi si inovatoare pentru clientii nostri si abia asteptam viitoarele ocazii de a sarbatori noi cifre rotunde", a precizat Vlad Yatsenko, co-fondator Revolut si Chief Technology Officer (CTO), se mai arata in comunicat.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: revolutrevolut 20 milioane de utilizatoritransfer instant

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]