Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nintendo Switch nu se va scumpi

de Bianca Tila 30 Aug. 2022 878
Nintendo Switch nu se va scumpi
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nintendo anunta ca nu are planuri de scumpire a preturilor la consolele de jocuri Switch, la doar cateva zile dupa ce Sony a ridicat preturile la PlayStation 5.

Nintendo Switch este o consola de jocuri video conceputa si dezvoltata de Nintendo. Aceasta a fost lansata pe 3 martie 2017 si este conceputa atat pentru a te juca de acasa, dar si pentru a calatori cu ea. 
 
Decizia de a scumpi consolele PlayStation 5 a fost luata pe seama inflatiei. In acest sens, dupa anuntul facut, toata atentia s-a mutat pe competitie. Presa a incercat sa afle daca si cand se va scumpi si Switch.
 
In prezent nu exista planuri in legatura cu o crestere a pretului, potrivit oficialilor Nintendo. Acestia au adus in atentie o declaratie a presedintelui companiei, Shuntaro Furukawa, din luna iunie, care a spus ca nu vor exista schimbari in ceea ce priveste pretul consolei.
 
Totusi, aceste aspecte nu dovedesc ca o scumpire ulterioara este exclusa. La acest moment, compania nu are planuri pentru cresterea preturilor, insa, nici nu este exclusa o modificare a acestora la o data ulterioara.
 
Sony a ridicat preturile la consolele PlayStation in mai multe regiuni ale lumii. In Europa, PlayStation 5 se gaseste mai scump cu 10%, urmand ca versiunea cu disc Ultra HD Blu-ray sa coste 550 de euro, in loc de 500 de euro, cat era pana acum. Versiunea digitala urmeaza sa se scumpeasca cu 50 de euro (de la 400 de euro la 450 de euro).
 
Inainte de anuntul Sony, Meta a ridicat preturile la castile Quest 2 cu 100 de dolari. De asemenea, versiunea cu 128GB costa 400 de dolari, acum, in vreme ce cea cu 256GB a ajuns la 500 de dolari.
 

Nintendo Switch

 
Nintendo este o companie japoneza multinationala de electronice si jocuri video. Aceasta companie este una dintre cele mai mari cu activitate in jocurile video, dand nastere unor francize populare precum Mario, The Legend of Zelda, Metroid si Pokemon.
 
Unul dintre cele mai populare produse ale companiei, la momentul de fata, este Nintendo Switch. Acesta are doua controllere Joy-Con, ce au incluse butoane standard, joystick-uri si alte tehnologii incorporate. 
 
Aceasta consola da posibilitatea de a te juca atat singur, cat si cu prietenii, avand doua joystick-uri.
 
Principalii rivali ai acestui produs sunt Play Station de la Sony si Xbox One de la Microsoft.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: nintendoconsole switchsonyplaystationxbox one

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]