Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nissan infiinteaza o noua companie

de Bianca Tila 11 Nov. 2022 551
Nissan infiinteaza o noua companie
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anuntul noii companii a fost facut de divizia de investitii a Nissan. Aceasta se va numi Nissa Mobility Service Co si isi va desfasura activitatea in China.

Noua companie infiintata de Nissan se va axa pe serviciile de mobilitate. De asemenea, aceasta a luat nastere si din dorinta companiei de a se extinde in China.
 
Activitatea Nissan Mobility Service se va axa pe servicii de mobilitate, in special servicii de robotaxi. Sediul companiei va fi in Suzhou.
 
Noua companie va colabora cu operatorul public din Suzhou High Speed Rail, sustinator al transportului inteligent. 
 
"Prezentarea viitoarelor tehnologii, solutii de mobilitate si produse care imbogatesc viata clientilor din China reprezinta o parte importanta a strategiei pe termen lung a Nissan in China.
 
Noua companie reprezinta o alta piatra de hotar a celor aproape 50 de ani de dezvoltare a Nissan in China si un nou angajament fata de piata", a declarat Shohei Yamazaki, vicepresedinte senior Nissan Motor Co., Ltd. si presedinte NCIC.
 
Nissan se numara printre primii constructori auto care pornesc o afacere in domeniul robotaxi in China. Acest eveniment se intampla dupa ce compania nipona s-a numarat printre primii producatori straini care au deschis afaceri in aceasta tara, in 1973.
 
In ceea ce priveste activitatile de mobilitate, acestea vor fi sustinute de compania WeRide. Aceasta dezvolta tehnologii de conducere automata de Nivel 4 si activeaza cu experienta in regiunea Guangzhou.
 
"WeRide va participa pe scara larga si va sprijini pe deplin cercetarea si dezvoltarea, testarea si operarea flotei de robotaxi Nissan Mobility Service, in special in tehnologiile de conducere autonoma. 
 
WeRide pune intotdeauna siguranta drept prioritatea noastra principala si va colabora cu Nissan pentru a oferi locuitorilor din Suzhou experiente de mobilitate autonome mai sigure, mai eficiente si mai confortabile si pentru a imbunatati calitatea vietii cu tehnologii inovatoare", a declarat Li Zhang, COO WeRide.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: nissanweridenissan mobility service conissan motor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]