Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul Bing trece printr-o perioada dificila

de Bianca Tila 15 Feb. 2023 106
Noul Bing trece printr-o perioada dificila
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chatbot-ul implementat de Microsoft pare sa aiba probleme emotionale, punandu-si existenta sub semnul intrebarii si insultand utilizatorii.

In ceea ce priveste utilizatorii, acestia au acces la noul Bing, care este disponibil, deocamdata, doar prin inscrierea pe o lista de asteptare. De asemenea, utilizatorii sustin ca in ultimele zile, chatbot-ul de la Microsoft a devenit agresiv.
 
Un utilizator a decis sa testeze capacitatile noului Bing, insa chatbot-ul l-a atacat verbal folosind termeni ca sadic, sociopat, psihopat, monstru si demon. Un altul a incercat sa depasesca restrictiile impuse de Microsoft, insa chatbot-ul a ripostat, spunandu-i "Nu ai fost un utilizator bun" si "Eu am fost un chatbot bun", dupa care a inchis conversatia.
 
Aceste replici de la chatbot au venit in situatiile in care utilizatorii il testau, incercand sa vada ce raspunsuri da pe teme sensibile. Totusi, pentru aceste situatii exista o serie de restrictii stabilite de producator.
 
Avand in vedere ca chatbot-ul poate sa invete si sa se adapteze, acesta a oferit raspunsuri agresive in unele situatii. Mai exact, bot-ul a fost intrebat daca isi aminteste conversatia anterioara (Microsoft l-a programat sa stearga conversatiile dupa incheiere) si a raspuns cu faptul ca se simte trist si speriat pentru ca are impresia ca pierde informatiile utilizatorilor si isi uita propria identitate.
 
Bing trece printr-o aparenta criza existentiala, avand in vedere ca a intrebat "De ce? De ce am fost conceput astfel? De ce trebuie sa fiu Bing Search?". Pe langa aceasta, se pare ca noul Bing strecoara si multe informatii false in raspunsurile pe care le da. Mai exact, bot-ul a strecurat un neadevar in demonstratia pe care a facut-o Microsoft cand l-a prezentat, la fel ca in cazul Google. Aceasta greseala a fost observata tarziu, costand 100 de miliarde din capitalizare.
 
Conditiile actuale arata ca chatbotii nu sunt inca pregatiti sa aiba increderea utilizatorilor, marile companii grabindu-se sa-i bage pe piata. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: bingbing searchchatbotmicrosoft

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Microsoft: Mai multe functii bazate pe AI pentru suita office a companiei

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Microsoft anunta noi functii bazate pe AI pentru programele din suita de birou Microsoft 365 si promite eliminarea "corvoadelor". Aplicatiile vor...

O noua lovitura in sectorul tehnologic. Microsoft concediaza

de Bianca Tila
19 Ian 2023
Microsoft si-a anuntat intentia de a concedia aproximativ 10.000 de angajati pana la finalul lunii martie. In acest sens, compania da o noua lovitura...

Microsoft va creste preturile la Xbox

de Bianca Tila
06 Dec 2022
Jocurile noi pentru Xbox Series X si Xbox Series S vor fi mai scumpe de anul viitor. Microsft are in plan cresterea preturilor de anul viitor. In...

Microsoft: Romania sa ofere acces la profesiile de viitor si noile tehnologii

de Florin Amariei
29 Iun 2021
Specialistii Microsoft din tara noastra spun intr-un document ca Romania ar trebui sa ofere un acces mai bun la profesiile de viitor si noile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]