Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petreceri personalizate - afaceri profitabile din aniversarile celor mici

de Petre Aldea 22 Apr. 2015 5684
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru cei cu dare de mana se pot organiza petrecerile personalizate. Iata un model de petrecere personalizata organizata in Germania, oricand aplicabil si la noi.

Intr-o cocheta vila veche la periferia orasului, familia fierbe in asteptarea marelui eveniment. Gazda, un important agent imobiliar german, a investit aproape 800 de euro pentru sarbatorirea fiului sau care implineste cinci ani si asteapta acum cu nerabdare inceperea petrecerii.

Micutul a ales o incursiune in lumea junglei din oferta „Exclusive Line" a afacerii Gummibärchencrew (in traducere, „Brigada ursuletilor de guma"). In timp ce lianele agatate de candelabre se agitau la fiecare miscare a aerului, iar pe canapele se inghesuiau cateva personaje ale junglei (un tigru, o maimutica si un sarpe) in costumatii de duzina, spiridusii echipei pregatesc in bucatarie gustari si cocktail-uri pentru micutii invitati.

Dupa pregatiri de aproape doua ore, sefa echipei, Sandra Goldbach, impreuna cu doi colaboratori, au terminat decorarea salonului cu plante artificiale, au construit si au amenajat pavilionul de jungla. Apoi au adus cutiile de machiaj, mastile, costumele si un CD cu sunetele produse de animalele junglei - toate incluse in pretul petrecerii.

„Inainte de aparitia acestor petreceri, copiii erau innebuniti dupa jocuri precum baba-oarba sau de-a v-ati ascunselea. Astazi gusturile lor au evoluat foarte mult. Prin afacerea noastra nu facem decat sa oferim distractii la moda pentru copii, bineinteles, in functie de buzunarul fiecarui parinte.

De aceea, petrecerile de lux sunt o exceptie, putini fiind parintii dispusi sa investeasca sume exagerat de mari pentru aniversarile celor mici. Nu multe dintre comenzile pe care le onoram se refera la petreceri personalizate sau evenimente speciale, majoritatea activitatilor desfasurate de noi fiind bazate pe intretinerea bunei-dispozitii a micutilor, prin spontaneitate si dialog permanent", spune Sandra Goldbach.

Training pentru copii
Se poate desfasura in colaborare cu o firma specializata. Astfel, exista compania de training CleverBS din Bucuresti care ofera programe de dezvoltare personala create special pentru copii cu varste intre 6 ani si 13 ani.

 Iata cateva cursuri pentru dezvoltarea personala a copiilor:
- Codul bunelor maniere pentru copii;
- Stie Tot - curs de cultura generala; 
- MBA-ul copiilor CLEVER;
- NLP Training for Successful Kids.


Organizare de evenimente - o afacere de 5 stele




Tags: afacereafaceripetreceriorganizare de petreceripetreceri pentru copiicopiipetreceri personalizate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

McDonald's pleaca definitiv din Rusia si vinde afacerea unei companii locale

de Ana Ghiarasim
16 Mai 2022
Dupa mai bine de trei decenii in Rusia, McDonald's - simbol al capitalismului american - a anuntat ca a decis sa paraseasca definitiv aceasta tara si...

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]