Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pfizer concediaza in Belgia si angajeaza in Romania

de Florin Amariei 04 Mar. 2021 2513
4.25 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pfizer, una dintre cele mai importante companii farma ale momentului, concediaza lucratori in Belgia si angajeaza in Romania.

Potrivit unor surse sindicale citate de Agentia Nationala de Presa, aproximativ 38 din cei 238 de angajati de la centrul de distributie pe care Pfizer il are la Zaventem (Belgia) ar urma sa isi piarda locul de munca. Motivul avansat de conducerea companiei ar fi delocalizarea serviciului de planificare a aprovizionarii la Bucuresti (Romania).
 
Sindicatele se declara socate de acest anunt facut de Pfizer, unul din marii producatori de vaccinuri impotriva COVID-19, in plina pandemie.
 
"Recurgerea la concedieri in contextul sanitar actual este o palma pentru toti angajatii Pfizer care lucreaza la succesul companiei si care, printre altele, contribuie la productia de vaccinuri vaccinuri impotriva COVID-19", a declarat Michel Barbuto, reprezentantul sindicatului CNE.
 
In replica, conducerea companiei vorbeste despre optimizarea organizarii. "Incercam in permanenta sa optimizam organizarea lantului de aprovizionare mondiala. In prezent exploram optiuni care ne vor permite sa ne centralizam mai bine resursele, sa imbunatatim eficacitatea proceselor, continuand in acelasi timp sa oferim cele mai bune servicii. Acest lucru ar putea sa se traduca prin redistribuirea unui numar de functii din cadrul lantului de aprovizionare in cadrul retelei noastre extinse", a declarat un purtator de cuvant de la Pfizer.
 
Grupul farmaceutic american Pfizer are in prezent aproximativ 2.500 de angajati in Belgia, repartizati la patru locatii:   Anderlecht (centru de cercetare clinica), Ixelles (sediu administrativ si comercial),   Puurs (centru de productie) si Zaventem (centru de distributie).


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: pfizerbelgiaromaniaconcediaza angajatipfizer romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Romania intalneste un nou lant de magazine. Jimmy Key deschide primul magazin din tara

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania Jimmy Key din Turcia comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei si vrea sa deschida primul magazin din tara in cadrul centrului...

Confindustria Romania: Ucrainenii pot lucra in Romania, dar e necesar ajutorul Guvernului

de Idei de afaceri
28 Feb 2022
Confindustria Romania spune ca este pregatita sa includa in randul angajatilor din firmele membre ucraineni care au fugit de ororile razboiului, dar...

Investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021

de Florin Amariei
14 Ian 2022
Raportul BNR releva un lucru pozitiv: investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021. "Investitiile directe ale...

European Energy are filiala in Romania

de Florin Amariei
24 Sep 2021
European Energy, o companie din Danemarca, are acum filiala in Romania. "Compania daneza de energie regenerabila European Energy, care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]