Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piata tabletelor a inregistrat un nou regres important

de Bianca Tila 12 Mai. 2023 69
Piata tabletelor a inregistrat un nou regres important
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Piata tabletelor a inregistrat un nou regres important in primul trimestru al anului. Acest rezultat a dus la un nivel scazut, ce nu a mai fost vazut de peste trei ani.

In primul trimestru al acestui an au fost livrate 31,7 milioane de tablete, potrivit unei analize Canalys. In ceea ce priveste cifra de afaceri, aceasta a afisat o scadere de 18 procente comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
 
De asemenea, rezultatul actual este cel mai redus pe care aceasta piata l-a inregistrat din primul trimestru al lui 2020. In aceasta perioada, tablete se numara printre dispozitivele carora oamenii le alocata o foarte mica prioritate la achizitie.
 
Toti marii producatori inregistreaza scaderi in acest sector. Apple se mentine lider, dupa ce a afisat o scadere de 17%. In prezent, gigantul tehnologic are o cota de piata de 38.9%, cu 12,35 milioane de iPad-uri livrate.
 
In ceea ce priveste Samsung, acesta a scazut cu 14,4%, ramanand in urma Apple cu o cota de 21.2%. Compania a livrat 6,72 de milioane de tablete.
 
Pe de alta partea, Amazon a scazut cu aproximativ 30%, in timp ce Lenovo cu 37%. Huawei continua sa scada cu inca 4,3%, dupa ce  a pierdut o mare parte din cota anii trecuti.
 
Piata tabletelor se intalneste cu un nou-vechi jucator, Google. Compania a lansat Pixel Tablet, dupa o lunga perioada in care renuntase sa mai produca tablete.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: piata tabletelorsamsungapplegoogle

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google face noi concedieri

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Google a concediat 28 de angajati care au blocat, timp de 10 ore, birourile unor manageri ai companiei din New York si Sunnyvale, California. In...

Google: Functii de AI pe smartphone-urile Pixel

de Bianca Tila
29 Ian 2024
Smartphone-urile Pixel vor beneficia de cea mai noua functie de inteligenta artificiala dezvoltata de Google. Prezentarea oficiala a celor de la...

Porsche isi extinde parteneriatul cu Google. Se va instala Android pe masini

de Bianca Tila
01 Nov 2023
Porsche va oferi clientilor servicii Google integrate, incepand cu navigatia, comenzile vocale si terminand cu aplicatii compatibile. Prevederile...

Apple lanseaza iOS 17.1

de Bianca Tila
26 Oct 2023
Apple aduce primul update de functionalitate pentru iOS 17. Acesta este disponibil pentru iPhone-urile compatibile si aduce o serie de imbunatatiri...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]