Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preluarea ARM de catre Nvidia ar putea fi blocata de UK

de Idei de afaceri 15 Nov. 2021 1262
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Autoritatile din Regatul Unit (UK) au inceput o investigatie se par a se pregati pentru blocarea preluarii ARM de catre Nvidia. Iata motivele!

Secretarul pentru Cultura si Sectorul Digital Nadine Dorries va cere Autoritatii pentru Piete si Concurenta sa efectueaza o investigatie de faza a doua a tranzactiei.
 
Compania americana a convenit preluarea ARM de la grupul japonez Softbank in septembrie 2020, declansand o reactie din partea politicienilor, companiilor concurente si a clientilor.
 
Tehnologia ARM este folosita de producatorii de cipuri concurenti, precum Qualcomm, Samsung Electronics si Apple, pentru a-si produce propriile procesoare.
 
Producatorii de cipuri se tem ca ARM nu isi va pastra statutul de jucator neutru sub proprietatea Nvidia.
 
Nvidia a spus ca temerile sunt nefondate. Cu toate acestea, Autoritatea pentru Piete si Concurenta (CMA) a tras un semnal de alarma in legatura cu acordul in august, cand a declarat ca entitatea fuzionata ar putea reduce concurenta pe pietele din intreaga lume care se bazeaza pe tehnologia cipurilor.
 
Guvernul a luat in considerare constatarile CMA si a evaluat posibilele implicatii ale acordului privind securitatea nationala.
 
O ancheta completa aprofundata ar dura aproximativ sase luni, dupa care guvernul ar putea bloca preluarea, aproba sau permite realizarea acesteia cu anumite angajamente.
 
Departamentul pentru Sectorul Digital, Cultura, Media si Sport a refuzat sa comenteze articolul publicat de Sunday Times.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: nvidiaarmukregatul unit

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

U-TacS se muta din UK in Romania

de Florin Amariei
21 Iul 2021
Compania producatoare de drone U-TacS se muta din UK in Romania. Va construi aici modelul Watchkeeper. Compania U-TacS, specializata in producerea...

Scadere dramatica a profitului net pentru Lukoil

de Florin Amariei
11 Mar 2021
Lukoil, al doilea cel mai mare producator de petrol din Rusia, a avut un profit net mai mic de 43 de ori in 2020 fata de 2019. In ultimele trei...

Avertisment din UK cu privire la Bitcoin: Fiti pregatiti pentru pierderea banilor

de Florin Amariei
11 Ian 2021
Consiliul Concurentei din Marea Britanie a emis un avertisment cu privire la Bitcoin. Oficialii le transmit celor care au investitii in moneda...

Brexit fara acord? Toyota si Nissan vor cere despagubiri UK

de Florin Amariei
05 Oct 2020
Companiile auto Toyota si Nissan anunta ca vor cere despagubiri UK, daca se ajunge la un Brexit fara acord. Fara a cita sursa informatiilor sale,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]