Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima fabrica Haier din UE a inceput productia

de Idei de afaceri 17 Dec. 2021 1380
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Firma chineza Haier a deschis prima fabrica de frigidere din UE in Romania si deja a inceput productia.

Grupul Haier anunta startul productiei in prima sa fabrica de frigidere din Uniunea Europeana, Haier Tech Romania. Fabrica produce cele mai bune frigidere din clasa, atat incorporabile, cat si cele standard, pentru cele 3 marci ale Haier Europe – Candy, Hoover si Haier. Haier Tech se afla in Parcul Industrial Allianso din Aricestii Rahtivani, in apropiere de Ploiesti, unde in 2021 a inceput productia celor mai bune frigidere din clasa, concepute cu un accent pe conectivitate, conservare si consum redus de energie.
 
Cu o investitie de peste 70 de milioane de euro, fabrica dispune de cele mai recente inovatii cu tehnologie IoT (Internetul lucrurilor), Industry 4.0 si acopera o suprafata de 63.000 mp. Este echipata cu doua linii de productie, are in prezent peste 800 de angajati care sunt sustinuti de roboti si utilaje de ultima generatie.
 
Haier Tech va avea o capacitate de productie de peste 1 milion de frigidere pe an, pentru a deservi atat piata locala, cat si cea internationala, reprezentand astfel cel mai mare centru de refrigerare pentru export in Europa al Haier. 
 
"Sunt extrem de onorat si mandru ca in ciuda tuturor provocarilor si a schimbarilor nefavorabile, echipele noastre au reusit sa livreze la timp proiectul si sa atinga acest moment important pentru Haier in Europa. Romania si parcul industrial modern din Ploiesti au fost cea mai buna alegere pentru Haier datorita pozitiei geografice in regiune,  a infrastructurii si avantajelor lantului de aprovizionare. Prima unitate de productie de frigidere din UE ne va permite sa ne scurtam logistica si timpul de lansare pe piata, in conformitate cu misiunea noastra, distanta zero fata de consumatori, si viziunea de a fi prima alegere a consumatorilor pentru locuinte inteligente", a mentionat Yannick Fierling, CEO al Haier.
 
Fabrica din Romania este o fabrica de prima clasa, dotata cu procese de productie premium, datorita capacitatilor avansate de cercetare si dezvoltare, de productie si expertiza a Haier. Dispune de platforma COSMOPlat a companiei, prima platforma industriala de internet din lume care permite participarea utilizatorilor la intregul proces si personalizarea in masa centrata pe experienta consumatorului. Platforma - care a fost promovata si replicata in afara Chinei in diferite industrii din intreaga lume - invita clientii sa se implice la fiecare pas pentru a putea furniza produse si servicii care corespund cel mai bine nevoilor acestora.
 
Haier Tech va deservi consumatorii de pe piata europeana si va reprezenta un pilon strategic in aspiratiile companiei de a-si consolida pozitia de lider pe segmentul de refrigerare la nivel mondial. De asemenea, implementarea acestei fabrici in Romania demonstreaza planurile companiei de a continua sa extinda liniile de productie pentru a creste semnificativ atat a capacitatii de refrigerare cat si, potential, a altor categorii de produse.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: haierfabricaproductiefrigidere haierromaniaue

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Romania intalneste un nou lant de magazine. Jimmy Key deschide primul magazin din tara

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania Jimmy Key din Turcia comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei si vrea sa deschida primul magazin din tara in cadrul centrului...

Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila
31 Oct 2022
Noul proprietar al Twitter vine cu schimbari. Acesta vrea sa ofere utilizatorilor mai multe facilitati in cadrul abonamentului Twitter Blue, precum...

Renault a renuntat la fabrica din Rusia. Activele grupului francez au ajuns in proprietatea statului rus

de Ana Ghiarasim
16 Mai 2022
Renault Group a anuntat ca a semnat acordurile privind cedarea tuturor actiunilor detinute in filiala din Rusia catre primaria orasului Moscova si a...

Confindustria Romania: Ucrainenii pot lucra in Romania, dar e necesar ajutorul Guvernului

de Idei de afaceri
28 Feb 2022
Confindustria Romania spune ca este pregatita sa includa in randul angajatilor din firmele membre ucraineni care au fugit de ororile razboiului, dar...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]