Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proprietarul Zara vinde de acum si produse mai ieftine sub brandul Lefties

de Florin Amariei 03 Sep. 2020 1605
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inditex, proprietarul Zara, vinde de acum si articole de imbracaminte mai ieftine sub brandul Lefties.

In prezent, Lefties vinde articole de imbracaminte la preturi reduse in peste 100 de magazine din sase tari (Spania, Portugalia, Rusia, Mexic, Qatar si Arabia Saudita).
 
Infiintata in 1999 ca o modalitate de a scapa de hainele Zara din sezonul anterior, Lefties are acum proprii sai designeri si game de produse. Cu toate acestea, Lefties ese mai putin vizibila decat principalele marci ale grupului Inditex, precum Zara, Massimo Dutti si Bershka.
 
Vanzarile online au crescut in timpul pandemiei de COVID-19 pe fondul inchiderii magazinelor si a reticentei consumatorilor de a se aventura pe strazile si centrale comerciale aglomerate. Insa costul livrarii comenzilor facute online afecteaza marjele de profit, in special pentru produsele de tip low-cost.
 
Analistii de la Societe Generale au calculat ca vanzarile online nu ar fi profitabile pentru Primark, daca lantul britanic ar oferi livrari si retururi gratuite, si estimeaza ca marja de profit ar scadea cu cinci puncte procentuale numai daca ar oferi servicii online de tip click and collect.
 
"Inditex are infrastructura IT si capacitatile oferite de celelalte branduri pentru a putea sa asigure functionarea online a unui brand low cost. Primark ar trebui sa inceapa de la zero", a declarat analistul Societe Generale, Anne Critchlow.
 
De altfel, in luna iunie a acestui an John Bason, director financiar la Associated British Foods, proprietarul Primark, declara ca lantul britanic nu are de gand sa se razgandeasca referitor la lipsa unei oferte online.
 
Inditex nu a informat daca are de gand sa extinda vanzarile online si pentru alte tari unde marca Lefties este prezenta.
 
In Romania, la finele lui 2018, reteaua Inditex era formata din 57 de magazine.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: inditexzaraleftieshaineieftinebrandul lefties

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]