Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania face parte din WBA, cel mai mare forum de investitii

de Florin Amariei 27 Apr. 2020 1612
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conform unui anunt realizat de Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, Romania face parte deja din World Business Angels (WBA). Organizatia este cel mai mare forum al pietelor de investitii.

Romania s-a alaturat celui mai mare forum din lume al pietelor de investitii - World Business Angels - si va fi reprezentata la intalnirile internationale ale investitorilor de catre Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women, potrivit unui comunicat al organizatiei.
 
"Includerea Romaniei in World Business Angels ofera o gama larga de oportunitati pentru start-up-urile Romaniei: cresterea, dezvoltarea intreprinderilor si deschiderea unor noi orizonturi pentru dezvoltarea economiei. Acest parteneriat s-a concretizat intr-un moment critic pentru economia planetei, iar atunci cand motorul economiei mondiale va fi repornit dupa criza generata de Covid-19, tara noastra se va regasi in pole position, deoarece observasem si inainte de criza, la diversele conferinte internationale de business la care am participat, ca tot mai multi investitori straini erau dispusi sa parieze pe ideile de afaceri romanesti", sustine Bianca Tudor.
 
Antreprenorul roman a fost numit Senator pentru Romania al Forumului World Business Angels.
 
Odata cu aceasta noua numire, Romania se va putea conecta mai mult cu piata globala a investitorilor, care va deschide oportunitati extraordinare pentru oamenii de afaceri din tara noastra. Astfel, investitorii locali "business angels" ai Romaniei, incubatoarele, acceleratoarele, fondurile de capital privat, fondurile de co-investitii, parcurile tehnologice, proiectele corporatiste si antreprenorii ambitiosi vor avea mai multe oportunitati de a se conecta cu liderii globali din acelasi domeniu.
 
"Ca partener afiliat al Parteneriatelor Globale pentru Incluziunea Financiara - G20 - (GPFI), WBAF sprijina start-up-urile, dezvolta ecosisteme antreprenoriale si ajuta capitalul de risc si companiile sa se conecteze cu alte companii internationale, fin-techs si alte institutii relevante. Suntem increzatori in privinta contributiei noastre la dezvoltarea economica a tarii, prin facilitarea conexiunilor cu ecosistemele antreprenoriale. Credem cu tarie ca Romania va deveni in curand o tara care poate facilita dezvoltarea economiei sale intr-un ecosistem si mai dezvoltat din punct de vedere antreprenorial", Baybars Altuntas, presedintele Consiliului de Administratie al Forumului de Investitii "World Business Angels".
 
Forumul de Investitii "World Business Angels" (WBAF) se angajeaza sa colaboreze la nivel mondial pentru consolidarea economiei mondiale prin dezvoltarea instrumentelor financiare inovatoare pentru startup-uri, scale-up-uri, inovatori, antreprenori si IMM-uri si pentru promovarea egalitatii de gen si a participarii femeilor la toate sectoare economiei mondiale. WBAF isi indeplineste misiunea prin diferite canale. Acestea includ: 138 de comisari, senatori si parteneri internationali din 79 de tari; 7 birouri nationale pe 5 continente; WBAF Business School si cei peste 50 de membri ai facultatii din 32 de tari si cele 5 comitete internationale de lucru. WBAF are, de asemenea, un Angel Investment Fund, parteneriate cu 12 institutii globale si acorduri de cooperare economica cu 5 guverne.
 
Congresul Mondial WBAF, organizat in luna februarie a fiecarui an, gazduieste cel putin 5 summit-uri si numeroase alte evenimente, inclusiv Global Fundraising Stage si ceremonia World Excellence Awards . WBAF se mandreste, de asemenea, cu o serie de publicatii, printre care se numara WBAF Business School Journal, World Class Startup Magazine si Angel Investor Review online.
 
Parteneriatul Global pentru Incluziunea Financiara (GPFI) este o platforma incluziva pentru toate tarile G20, tarile interesate dar non-membre G20 si partile interesate relevante.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: romaniawbaforuminvestitiielite business women

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Romania intalneste un nou lant de magazine. Jimmy Key deschide primul magazin din tara

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania Jimmy Key din Turcia comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei si vrea sa deschida primul magazin din tara in cadrul centrului...

Confindustria Romania: Ucrainenii pot lucra in Romania, dar e necesar ajutorul Guvernului

de Idei de afaceri
28 Feb 2022
Confindustria Romania spune ca este pregatita sa includa in randul angajatilor din firmele membre ucraineni care au fugit de ororile razboiului, dar...

Chimcomplex si planul de 2,5 miliarde de euro pentru investitii

de Florin Amariei
17 Ian 2022
Chimcomplex a pregatit un Plan Strategic pentru 2022-2030 prin care va investi 2,5 miliarde de euro. "Primul pachet este compus din emisiunea...

Investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021

de Florin Amariei
14 Ian 2022
Raportul BNR releva un lucru pozitiv: investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021. "Investitiile directe ale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]