Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful Enel X China, Lucian Ion, anunta lansarea serviciilor de mobilitate electrica

de Florin Amariei 20 Nov. 2020 1575
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Seful Enel X China, romanul Lucian Ion, anunta lansarea serviciilor de mobilitate electrica in tara asiatica.

Seful Enel X China este Lucian Ion, cetatean de origine romana. Acesta a absolvit Facultatea de Calculatoare la Universitatea din Timisoara si are un Master de Business Administration in Management, Finance la University of Chicago, Booth School of Business.
 
"Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, si-a lansat primul birou comercial in China, prin deschiderea unui spatiu de lucru dedicat mobilitatii electrice. Situat in Shanghai, Enel X China va instala echipamente de cea mai inalta tehnologie pentru infrastructura de incarcare, sisteme si platforme pentru noile vehicule electrice, incluzand hibride plug-in sau complet electrice, bazandu-se pe dezvoltarea rapida a tarii in directia unui transport curat", a anuntat compania.
 
Enel X China va colabora cu producatorii de automobile, clientii comerciali, industriali si rezidentiali, cu companiile de utilitati, precum si cu pietele de energie.
 
"China este cea mai mare piata de vehicule electrice, cu un istoric ambitios si impresionant de dezvoltare. Credem ca Enel X poate aduce o contributie semnificativa la aceste obiective durabile, oferind cea mai recenta tehnologie in domeniu si colaborand cu jucatorii de pe piata pentru a stimula aceasta tendinta de neoprit de adoptare a mobilitatii electrice, satisfacand nevoile imediate din prezent si contribuind pe parcurs la asigurarea unei stabilitati", a declarat  Francesco Venturini, CEO al Enel X.
 
Compania va furniza o infrastructura de incarcare a vehiculelor electrice pentru mobilitatea electrica a viitorului, inclusiv o linie completa de statii inteligente de incarcare a vehiculelor electrice si solutii personalizate pentru locuinte, companii si municipalitati.
 
Biroul local, alaturi de mai multi producatori auto din China si de la nivel global, de flote de vehicule si de operatori comerciali imobiliari, se angajeaza sa introduca solutii de incarcare folosind tehnologia JuiceBox. Enel X China isi propune sa extinda si sa diversifice in continuare oferta sa pentru a include servicii de tip vehicle-grid care sustin reteaua inteligenta si produsele pietei de energie electrica, in conformitate cu evolutia politicii de dezvoltare a energiei curate din China
 
"Lucrand impreuna cu companiile si intelegandu-le nevoile, Enel X deschide calea catre o economie tot mai colaborativa si conectata. In acelasi mod, compania isi propune sa sprijine orasele printr-o dezvoltare durabila si prin imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi a oamenilor", arata compania.
 
Enel X este divizia globala de afaceri a Enel dedicata dezvoltarii de produse inovatoare si solutii digitale in sectoarele in care energia prezinta cel mai mare potential de transformare: orase, case, industrii si mobilitate electrica. Compania este lider global in domeniul serviciilor energetice avansate, gestionand solutii de echilibrare a retelei prin managementul consumului de energie, cu o capacitate totala de peste 6 GW la nivel global, o capacitate de stocare instalata de 110 MW iar, in sectorul mobilitatii electrice, este jucator de top, cu circa 130.000 de puncte publice si private de incarcare a vehiculelor electrice pe tot globul.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: enel xchinalucian ionservicii de mobilitate electrica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Motivul pentru care China pune presiune pe Continental

de Idei de afaceri
20 Dec 2021
Continental, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, se afla sub presiune din partea Chinei. Iata ce presupun noile solicitari transmise cu...

China a solicitat oficial aderarea la CPTPP

de Florin Amariei
19 Sep 2021
Desi trece printr-o criza cauzata de Evergrande, China a solicitat oficial aderarea la CPTPP. Iata de ce acest lucru este important! Semnat in...

Japonia: Apple lucreaza tot cu firme din China

de Florin Amariei
04 Aug 2021
Desi SUA a promis ca nu va mai investi in tara asiatica si comunistii au decis ca vor sa se axeze pe productia interna, Apple va lucra tot cu China...

Daca UE interzice Huawei, China ataca Nokia si Ericsson

de Florin Amariei
21 Iul 2020
China ia in calcul masuri pentru operatorii de telecomunicatii europeni care activeaza in tara condusa de comunisti. Saptamana trecuta, Marea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]