Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutie pentru problema bogatilor planetei: ingroparea averilor in Muntii Alpi

de Florin Amariei 26 Oct. 2020 1707
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un antreprenor din Elvetia are o solutie pentru problema bogatilor planetei ingrijorati de miscarile sociale care se preconizeaza a urma din cauza pandemiei: acum isi pot ingropa averile in Muntii Alpi.

Elvetia va oferi in curand bogatilor lumii o noua alternativa in care sa isi depoziteze cele mai de pret bunuri: seifuri in stanca sapate la poalele Muntilor Alpi.
 
Ideea apartine unor intreprinzatori din centrul Elvetiei, unde este amplasat masivul Bruenig, la aproximativ 40 de kilometri sud-vest de Lucerna.
 
"Camera comorilor dumneavoastra intr-un munte. Un loc sigur in care sa va depozitati activele si datele sensibile", spune Bruenig Mega Safe AG, firma care construieste seifurile, pe pagina sa de Internet.
 
Hugo Schittenhelm, membru in Consiliul de Administratie de la Bruenig Mega Safe AG, spune ca firma intentioneaza sa utilizeze un spatiu din interiorul muntelui echivalent cu zece terenuri de fotbal. "Daca va fi nevoie am putea extinde acest spatiu", sustine Hugo Schittenhelm.
 
Bogatii lumii cauta securitate in conditiile in care pandemia a perturbat pietele iar tensiunile sociale au izbucnit din SUA si pana la Hong Kong si Londra. In timp ce unii se tem de o recesiune globala sau de dezastre naturale, altii vor sa evite depozitele bancare deoarece dobanzile negative forteaza bancile sa perceapa bani de la cei care au depozite de numerar.
 
Potrivit informatiilor publicate pe pagina de Internet a companiei Bruenig Mega Safe AG, seifurile in munte au dimensiuni care variaza de la 100 de metri cubi pana la de 20.000 de metri cubi si o inaltime de pana la 12 metri. Seifurile asigura o umiditate constanta de 40% si o temperatura de 12 grade Celsius. Preturile incep de la 500.000 de dolari.
 
Pe langa stocarea de obiecte de valoare precum opere de arta, aur, actiuni sau automobile clasice, seifurile sunt si "o locatie ideala pentru activitati care necesita cele mai inalte standarde de securitate", sustine firma elvetiana.
 
Hugo Schittenhelm a spus ca Bruenig Mega Safe poarta discutii cu aproximativ zece clienti potentiali, printre care se numara galerii de arta dar si persoane instarite. Pe langa faptul ca sunt mai sigure, seifurile in munte sunt mai ieftin de construit, sustine Schittenhelm.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: solutieproblemablocatiingropare averimuntii alpibruenig mega safe ag

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]