Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Subway ar putea fi vandut pentru 9,6 miliarde de dolari

de Bianca Tila 22 Aug. 2023 36
Subway ar putea fi vandut pentru 9,6 miliarde de dolari
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Roark Capital este aproape de incheierea unui acord pentru achizitionarea lantului american de restaurante fast-food, Subway.

Potrivit Wall Street Journal, tranzactia s-ar incheia pentru aproximativ 9,6 miliarde de dolari. De asemenea, plata s-ar incheia in aceasta saptamana.
 
"Subway nu intentioneaza sa faca declaratii publice suplimentare privind acest proces pana cand tranzactia nu va fi finalizata", a precizat compania pentru Reuters.
 
Fondurile de investitii private TDR Capital si Sycamore Partners vor impreuna sa cumpere Subway, potrivit Reuters. In februarie, acestia informau ca analizeaza o posibila vanzare a afacerilor sale.
 
La acel moment, sursele care au dorit sa-si pastreze anonimatul au declarat pentru Reuters ca Subway este evaluata la peste 9 miliarde de dolari, insa existau incertitudini ca TDR si Sycamore pot plati aceasta suma. 
 
Pe de alta parte, un alt grup condus de Roark Capital este in negocieri pentru lantul american de restaurante fast-food.
 
In ceea ce priveste Subway, acesta este unul dintre cele mai mari nume in sectorul fast-food, cu mai mult de 37.000 de restaurnate in peste 100 de tari, inclusiv Romania.
 
In primul semestru al acestui an, vanzarile Subway au crescut cu 9,3% in America de Nord, in urma modificarii meniurilor si a reconfigurarii restaurantelor.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: subwayvanzarefast food

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Subway analizeaza o posibila vanzare

de Bianca Tila
12 Ian 2023
Subway analizeaza o posibila vanzare a companiei, potrivit anuntului facut pentru Reuters de o sursa din interiorul afacerii. In ceea ce priveste...

Aegon paraseste Romania. JPMorgan sprijina vanzarea activelor

de Florin Amariei
27 Oct 2020
Compania de asigurari Aegon paraseste Romania, iar JPMorgan se ocupa de vanzarea activelor acesteia. Aegon incearca astfel sa faca fata mai bine...

Nokia se pregateste de vanzarea diviziei de lux Vertu

30 Apr 2012
Nokia se afla in discutii pentru finalizarea vanzarii diviziei de lux Vertu din Marea Britanie. Divizia Vertu lucreaza manual unele dintre cele mai...

Record la hotelurile si pensiunile scoase la vanzare

de Ilinca Dobrescu
14 Mar 2012
Ziare noteaza ca numarul ofertelor de vanzare la hoteluri si pensiuni se afla in crestere pentru inceputul anului 2012, situatia fiind valabila si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]