Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Teilor investeste in deschiderea si redeschiderea mai multor locatii

de Florin Amariei 28 Sep. 2021 1524
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Comerciantul de bijuterii si pietre pretioase Teilor anunta ca investeste zeci de milioane de euro in extinderea operatiunilor sale, dar si in deschiderea unor noi magazine si redeschiderea unor alte locatii inchise.

"Teilor are planificate investitii totale de 30 de milioane de lei pentru extinderea retelei de magazine in Europa Centrala si de Est pana la finalul anului. Pentru fiecare deschidere de magazin nou sau relocare, investitia medie este de 3,5 milioane de lei. In aceasta suma sunt incluse cheltuielile legate de locatie, amenajarea acesteia cu materiale de calitate premium, precum si stocuri a caror valoare se ridica la aproximativ 1,5 milioane de lei pentru magazinele din Romania, in timp ce pentru cele din afara tarii, suma ajunge pana la 2,2 milioane de lei, datorita nevoii de a avea la dispozitie un stoc mai mare pentru a putea concura cu ceilalti jucatori locali", precizeaza compania.
 
In ceea ce priveste extinderea retelei la nivel local, in cel de-al patrulea trimestru, Teilor va deschide doua noi magazine in Romania, in Vivo Mall din Baia Mare si in Bucuresti. Mai mult, compania va redeschide magazinul din Alba Iulia, in urma lucrarilor de extindere a locatiei, precum si magazinul din Arad, ca urmare a relocarii acestuia in Atrium Mall.
 
Teilor detine cel mai mare lant de bijuterii de lux din Romania avand 55 de magazine fizice, dintre care sase sunt Teilor Exclusive, oferind clientilor o serie limitata si atent selectata de bijuterii lucrate manual si incrustate cu diamante si pietre pretioase. Pana la finalul anului 2021, reteaua va ajunge la 61 de magazine, dintre care 53 in Romania, patru in Polonia, trei in Sofia, Bulgaria si unul in Ungaria.
 
In afara de Ungaria, extinderea geografica continua pe piata din Polonia unde compania va deschide, inainte de sfarsitul anului 2021, trei magazine in Varsovia, doua dintre acestea fiind noi, iar un altul va fi relocat pentru a beneficia de traficul pietonal intens din jurul locatiei. De asemenea, compania va inaugura primul magazin in afara capitalei Poloniei, in orasul Poznan. In plus, lantul de magazine se afla in negocieri avansate pentru deschiderea a altor doua magazine in strainatate la inceputul anului 2022, unul in Wroclaw, Polonia si celalalt in Budapesta, Ungaria.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: teilormagazine teilorlocatii teilorinvestitii teilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]