Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 cele mai bune companii aeriene din lume

de Alexandra Popescu 02 Iul. 2014 2940
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vara a venit, iar vacanta este si ea tot mai aproape pentru cei care lucreaza sau pentru antreprenori. Chiar daca unele zboruri nu sunt tocmai placute din pricina serviciilor si confortului, unele companii au pus clientii pe primul loc.

 
Daca doresti sa zbori la clasa economica, in continuare am facut un top 5 al celor mai bune companii aeriene. Pentru crearea acestei liste, clasificarea s-a facut pe baza a doi factori foarte importanti : o experienta placuta in avion si plecarea si sosirea in timp util la destinatie. Ratingul este de 100 de puncte.
 
In continuare va prezentam top 5 cele mai bune companii aeriene cand vine vorba de zbor la clasa economica!
 
5. Malaysia Airlines
Experienta in timpul zborului: 83
Performanta timpului: 77
 
Desi imaginea Malaysia Airlines a cunoscut o lovitura in ultimele luni din cauza disparitiei tragice a zborului 370, valoarea deceniilor de cariera a serviciilor sigure nu ar trebui sa fie subestimata. Din cauza incidentului si a pierderilor financiare, cea mai discutata companie aeriana este acum in mijlocul unei miscari manageriale si intr-un proces de reinnoire a flotei. 
In ciuda revoltelor, se mentine printre cele mai bune companii aeriene. 
 
4. Asiana Airlines
Experienta in timpul zborului: 85
Performanta timpului: 78
 
Una dintre cele doua companii majore din Coreea de Sud, Asiana este pe locul 4 si mentine ratingul Skytrax de 5 stele. Ca si Malaysia Airlines, Asiana a avut de rezistat unui val de controverse dupa ce unul dintre avioanele Boeing 777 s-a prabusit la aterizare in San Francisco, anul trecut.
Chiar daca accidentul este in curs de investigare, serviciile de urgenta s-au ingramadit sa laude echipajul de cabina eroic al Asiana, care, prin performanta, eficienta si curaj, a salvat vietile pasagerilor. 
 
3. Qatar Airways
Experienta in timpul zborului: 90
Performanta timpului: 71
 
Qatar Airways a castigat scoruri perfecte atat pentru confort, cat si pentru divertisment in timpul zborului. Oaspetii clasei economice ajung sa se bucure de caracteristici precum conectivitatea smartphone-urilor si a tabletelor la ecranele personale. 
Chiar daca este pe locul trei, Qatar ar fi terminat mai sus daca ratingul timpului ar fi fost mai mare.
 
2. All Nippon Airways (ANA)
Experienta in timpul zborului: 85
Performanta timpului: 83
 
Cea mai mare companie de transport international din Japonia, ANA, a atras laude mari de la comentatorii Skytrax: scoruri perfecte pentru curatenie, servicii si siguranta. Multe dintre avioane sunt dotate cu scaune rabatabile de tip slide-forward, care cresc intimitatea, dar si cu prize si alimentare USB.
 
1. Singapore Airlines
Experienta in timpul zborului: 90
Performanta timpului: 83
 
Este al doilea an la rand in care Singapore este in fruntea topului. A castigat scoruri perfecte privind curatenia cabinelor si conditiile de transport, divertismentul in timpul zborului si eficienta serviciilor. Compania acorda si servicii de stand out, pentru a face calatoria mai placuta. Insotitorii de zbor sunt instruiti sa trateze clientii cu grija extrema si respect. Televizoarele personale cu o multime de optiuni de divertisment si bauturile calde servite inainte de decolare sunt doar cateva dintre avantaje.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afacericompanii aerienetop companii aerienemalaysia airlinesqatar airwayssingapore airlines

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]