Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TOP. Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania

de Florin Amariei 04 Mar. 2020 2291
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conform celui mai recent sondaj efectuat in tara noastra, cei mai doriti angajatori din Romania sunt Google, Porsche, Amazon si reteaua Regina Maria. Topul, insa, cuprinde 15 locuri!

Universum Globa si eJobs au dezvaluit rezultatele sondajului "Most Attractive Employers in Romania" miercuri.
 
Tabloul complet arata, dupa cum urmeaza:
  • Locul 1 - Google;
  • Locul 2 - Porsche;
  • Locul 3 - Amazon;
  • Locul 4 - Regina Maria;
  • Locul 5 - Enel;
  • Locul 6 - Mercedes-Benz;
  • Locul 7 - Banca Transilvania;
  • Locul 8 - Amazon;
  • Locul 9 - Medicover;
  • Locul 10 - Procter&Gamble.
 
Samsung, Oracle, BMW Group, Synevo si Zentiva se afla pe urmatoarele locuri, conform opiniilor exprimate de catre cei intervievati.
 
Studiul ”Most Attractive Employers in Romania”, realizat de Universum Global si eJobs, a fost adresat atat studentilor, cat si profesionistilor cu experienta pe piata muncii din urmatoarele domenii de activitate: Business si Economie, IT, Inginerie, Stiinte Umaniste, Sanatate si servicii medicale, Stiinte Naturale si Drept. 
 
Atat angajatii, cat si studentii care au raspuns la studiul antementionat isi doresc sa lucreze intr-o companie care sa le ofere echilibru intre viata personala si cea profesionala, sa aiba un job stabil si care sa ii ajute sa creasca din punct de vedere profesional. 
 
Pentru studenti cele mai importante criterii pe care le iau in calcul atunci cand isi aleg viitorul angajator sunt trainingurile si oportunitatile de dezvoltare profesionala pe care le ofera, pachetul salarial, sansa de a promova rapid sau de a face o schimbare in societate. 
 
Mai cauta companii care ofera program de lucru flexibil, care au o reputatie buna in piata sau care sunt stabile. ”Foarte interesante sunt optiunile studentilor si cand vine vorba despre tipul de companie pentru care ar vrea sa lucreze.
 
Un sfert dintre respondenti prefera companiile care au intre 50 si 199 de angajati, iar 22% ar vrea sa lucreze in companii chiar mai mici de atat, de maximum 50 de angajati. Doar 12% ar lucra intr-o companie cu 200-499 de angajati si 10% in companii care au intre 500 si 999 de angajati”, spune Bogdan Badea,CEO eJobs Romania. Pentru angajatii care au facut parte din esantionul studiului antementionat, salariul e cel mai important criteriu functie de care isi aleg angajatorul. Acestia mai vor sa poata participa la traininguri si cursuri de dezvoltare personala, sa aiba un loc de munca sigur si in care sa poata promova rapid. 
 
Studiul a fost realizat in perioada august – noiembrie 2019, pe un esantion de 15.000 de studenti si angajati din Romania.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: cei mai doriti angajatoriromaniatop angajatori doriti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Romania intalneste un nou lant de magazine. Jimmy Key deschide primul magazin din tara

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania Jimmy Key din Turcia comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei si vrea sa deschida primul magazin din tara in cadrul centrului...

Confindustria Romania: Ucrainenii pot lucra in Romania, dar e necesar ajutorul Guvernului

de Idei de afaceri
28 Feb 2022
Confindustria Romania spune ca este pregatita sa includa in randul angajatilor din firmele membre ucraineni care au fugit de ororile razboiului, dar...

Investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021

de Florin Amariei
14 Ian 2022
Raportul BNR releva un lucru pozitiv: investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021. "Investitiile directe ale...

European Energy are filiala in Romania

de Florin Amariei
24 Sep 2021
European Energy, o companie din Danemarca, are acum filiala in Romania. "Compania daneza de energie regenerabila European Energy, care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]