Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TotsBots si afacerile cu scutece refolosibile pentru bebelusi

de Maria Nicutar 10 Aug. 2011 4252
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenoarea Fiona King a venit cu ideea geniala de scutece refolosibile pentru bebelusi in momentul in care a inteles frustrarea parintilor de a cheltui sume de bani atat de mari pe scutecele clasice. Fiona King si-a fondat compania TotsBots si se ocupa de conducerea ei de la domiciliu, din postura de mama casnica. Compania se bucura de un succes imens si clientii iubesc brandul care le-a adus solutii viabile pentru probleme stringente.

Afacerea antreprenoarei a prins contur in anul 2000 cand a dat nastere celui de-al doilea sau copil. Fiona King stia deja ce sume se cheltuiesc lunar pentru achizitionarea scutecelor de unica folosinta si era determinata sa aduca pe piata un produs care sa ii scuteasca pe parinti de atatea costuri care nu sunt necesare, de altfel si de impactul produs asupra mediului inconjurator.

Astfel, Fiona King a inceput sa experiementeze cu diverse materiale textile care sa retina umezeala cat mai bine. Antreprenoarea afirma in cadrul unui interviu:”Am proiectat si confectionat primul scutec al fiicei mele, Maia dintr-un vechi prosop si am fost atat de multumita de rezultat incat am comandat o rola de 50 de metri din acest material – totul spre oroarea lui Magnus dar astazi nu il vad ca se mai plange! Am fost uimita sa vad cat de bine functiona prototipul meu si curand, prietenii nostri doreau produsele noastre, ei le-au spus prietenilor lor, care au spus altor prieteni si nu a durat mult pentru ca afacerea noastra TotsBots sa ajunga afacerea prospera care este astazi.”

Scutecele au fost proiectate si sunt confectionate din fibra de bambus, arata ca niste scutece normale dar par mai groase. In contactul cu umezeala, scutecele nu se umfla si lichidul este bine absorbit de materialul din care sunt confectionate scutecele.
Umezeala este bine retinuta in interior cu ajutorul elasticelor care imprejmuiesc marginile scutecului.

Astazi ,afacerea antreprenoarei nu isi mai are sediul de confectii in bucataria sa ci intr-o fabrica de confectii din Glasgow. Compania sa este una prospera si care promite sa se dezvolte in viitorul foarte apropiat.




Tags: totsbotsfiona kingantreprenoarescutece refolosibile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]