Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter a vrut sa cumpere Clubhouse

de Florin Amariei 08 Apr. 2021 1328
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conform unor surse citate de Bloomberg, Twitter a vrut sa cumpere Clubhouse. Discutiile, insa, nu s-au concretizat, in timp ce Clubhouse inca mai cauta finantare.

Chiar si asa, e important sa retinem ca cele doua companii nu au confirmat informatia. Presa a scris recent ca cei de la Clubhouse cauta finantare, sperand sa primeasca de la companii interesate runde consistente de investitii care sa confirme si aceasta evaluare de 4 miliarde dolari.
 
Clubhouse a avut un asa mare succes in mai putin de un an incat companii mari precum Facebook, Twitter si Microsoft vor sa lanseze produse similare.
 
De la inceputul anului se vorbeste tot mai mult despre aceasta retea sociala noua si speciala, una care a devenit celebra fiindca nu este pentru toti, nu se bazeaza pe poze sau text si a atras si oameni extrem de cunoscuti care au dat interviuri. Clubhouse este despre conversatii audio in camere virtuale si, desi nu a castigat bani, compania este mentionata tot mai des.
 
Clubhouse a fost infiintata in aprilie 2020 cand cele mai multe tari erau in lockdown, iar atunci era imposibil de estimat ca aplicatia va ajunge sa fie atat de cunoscuta.
 
Clubhouse are multe diferente structurale fata de alte retele sociale: spre exemplu NU este organizata precum Facebook sau Twitter, in jurul unui ”newsfeed” generat si aranjat de algoritmi complecsi. Este organizata mai mult in stilul Reddit, cu un grup de camere pe diverse domenii, camere unde moderarea se face de catre useri. Exista un fel de ”hol central” virtual unde userii pot sa afle in ce camere sunt discutii in acel moment. Camerele dispar dupa ce discutiile s-au terminat, iar aplicatia interzice inregistrarile. Aplicatia nu are reclame, cel putin pana acum.
 
Clubhouse se prezinta ca fiind o aplicatie care creeaza un loc in care oamenii se pot intalni pentru a gazdui, asculta si, in unele cazuri, pot sa participe in conversatiile din comunitate.
 
In momentul in care o persoana deschide aplicatia, ii este prezentata o lista de “camere”, precum si o lista cu cei care se afla in fiecare camera. Persoana respectiva poate intra in ce camera doreste, doar atingand respectiva camera sau isi poate crea una proprie.
 
Cele mai mici camere pot avea doi - trei oameni, iar cele mai mari, chiar si cateva mii.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: twitterclubhousetwitter cumparat clubhouse

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila
31 Oct 2022
Noul proprietar al Twitter vine cu schimbari. Acesta vrea sa ofere utilizatorilor mai multe facilitati in cadrul abonamentului Twitter Blue, precum...

Taxa pe Twitter. Ce utilizatori ar putea fi pusi sa plateasca pentru accesarea conturilor

de Ana Ghiarasim
04 Mai 2022
Twitter ar putea sa nu mai fie gratuit pentru unii utilizatori. Elon Musk a anuntat ca se gandeste sa introduca "o taxa usoara" pentru conturile...

Facebook va copia Clubhouse

de Florin Amariei
11 Feb 2021
Desi accesul in aplicatie este permis numai cu invitatie, Facebook va copia Clubhouse pentru a nu pierde utilizatori. Facebook are, de obicei,...

Twitter primeste 1 miliard de dolari

de Florin Amariei
10 Mar 2020
Compania care administreaza reteaua sociala Twitter anunta primirea a 1 miliard de dolari pentru dezvoltarea unor noi functionalitati. Noua...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]