Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un angajator mareste salariul minim din companie la 3650 de lei

de Florin Amariei 31 Ian. 2020 2110
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un angajator din Romania mareste salariul minim din companie la 3650 de lei brut si va angaja peste 1000 de persoane, dupa ce a primit doua distinctii.

"La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect si de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, in continuarea majorarilor salariale anuntate anul trecut, incepand cu 1 martie 2020, vom mari venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupam constant sa extindem si lista de beneficii de care se bucura colegii nostri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care sa contribuim cu adevarat la cresterea lor profesionala si personala, in functie de etapa din viata in care se afla si de directia in care isi doresc sa se dezvolte. Premiile obtinute valideaza eforturile depuse pentru asigurarea unor conditii cat mai bune de munca si arata potentialilor candidati ca merita sa aleaga un angajator premiat asa cum prefera clientii sa aleaga un produs de calitate, care a primit multe certificari", a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland Romania.
 
Compania a primit pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” in Romania si, pentru al doilea an la rand, pe cea de „Angajator de Top” in Europa, devenind singura companie din retailul romanesc care a atins acest record.
 
Marirea salariului minim din companie inseamna ca angajatii aflati la inceput de drum in cadrul firmei vor primi o suma neta de aproximativ 2135 lei.
 
Kaufland anunta si ca a lansat recent un program de includere in campul muncii, prin care au fost create peste 500 de posturi adaptate diferitelor tipuri de dizabilitati.
 
Totodata, a demarat si o serie de initiative prin care isi doreste sa contribuie la sustinerea dezvoltarii sistemului educational romanesc. Unul dintre proiectele lansate in acest scop, cu sprijinul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a altor actori din mediul academic si comercial din Romania, isi propune introducerea studiului dual la nivel universitar ca alternativa la invatamantul traditional existent in prezent pe acest segment. 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: angajatorsalariul minimkaufland

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Din toti angajatorii verificati de Inspectia Muncii, 15% nu respectau masurile anti-pandemie

de Florin Amariei
04 Feb 2021
Un raport nou intocmit de Inspectia Muncii releva ca din toti angajatorii verificati numai 15% nu respectau masurile anti-pandemie si au trebuit...

TOP. Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania

de Florin Amariei
04 Mar 2020
Conform celui mai recent sondaj efectuat in tara noastra, cei mai doriti angajatori din Romania sunt Google, Porsche, Amazon si reteaua Regina Maria....

Angajatorii romani vor mai multi muncitori din afara tarii

de Florin Amariei
25 Feb 2020
Un nou sondaj releva faptul ca angajatorii romani vor si intentioneaza sa aduca mai multi muncitori din afara tarii in 2020. Aproape 25% din cei...

BNS vrea un clasament national al angajatorilor pe un nou criteriu

de Florin Amariei
19 Aug 2019
Blocul National Sindical (BNS) isi doreste un clasament national al angajatorilor in baza unui nou criteriu: respectarea drepturilor salariatilor....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]