Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou parteneriat. Campioanele CSM Bucuresti au primit opt Fiat 500

de Florin Amariei 04 Oct. 2019 2528
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Auto Italia a inceput un nou parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal din Bucuresti (CSM Bucuresti), singura formatiune care a cucerit Liga Campionilor la handbal feminin.

In cadrul acestui parteneriat, Auto Italia ofera cu drept de utilizare, pentru o perioada de 12 luni, opt autoturisme Fiat 500 jucatoarelor din echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. 
 
Autoturismele oferite handbalistelor de la CSM Bucuresti, sunt 8 unitati Fiat 500, cu o motorizare de 1.2, 69 CP, cu 4 cilindri in linie. Nivelul de echipare al celor 8 Fiat 500 se numeste Lounge si ofera un sistem multimedia modern si prietenos, beneficiind de un ecran tactil de 5 inchi, cu functie Bluetooth si radio cu porturi USB, AUX-IN si 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirectie electrica DualDrive iar volanul imbracat in piele ofera o accesibilitate si un confort sporit, datorita comenzilor aplicate la indemana soferului. Cele opt „Tigroaice” care se vor plimba la bordul unui strengar Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson.

fiat 500 csm bucuresti
 
Clubul Sportiv Municipal din Bucuresti, singurul din tara care a reusit sa cucereasca Liga Campionilor la handbal feminin, stie ce inseamna sa ai alaturi un colaborator de incredere si este onorat de venirea in ECHIPA a Grupului Auto Italia. Sportivele s-au declarat extrem de incantate de masinile pe care le-au primit si au plecat zambitoare din Showroom-ul Auto Italia. 
 
Gabriela Szabo, Director General CSM Bucuresti: ”Stim cat de mult conteaza lucrul in echipa, iar echipa noastra, de astazi, s-a marit. Suntem fericiti ca am semnat parteneriatul cu Fiat si sunt convinsa ca de acum incolo vom fi si mai puternici. Ne dorim ca aceasta colaborare sa fie una de bun augur pentru ambele parti implicate si speram sa parcurgem un drum cat mai lung impreuna”.
 
Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat: “Suntem foarte onorati de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM Bucuresti, Sectia Handbal Feminin si avem incredere ca echipa va reusi sa obtina rezultate bune in sezonul 2019/2020, beneficiind de astazi si de suportul Auto Italia. 

fiat 500 csm bucuresti
 
"Fiat 500, modelul pe care handbalistele CSM Bucuresti il vor conduce in cadrul parteneriatului nostru, este cel mai de pret exponent al istoriei marcii Fiat si al grupului FCA in Europa, un model cu o istorie bogata si performante inegalabile din punct de vedere al mentinerii unei valori ridicate in timp. Se aseamana intrucatva cu traditia handbalului feminin romanesc, daca putem spune astfel", au transmis reprezentantii Auto Italia.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: auto italiafiatfiat 500csm bucuresti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]