Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Volkswagen: Livrarile de vehicule au crescut in trimestrul al treilea

de Bianca Tila 17 Oct. 2022 656
Volkswagen: Livrarile de vehicule au crescut in trimestrul al treilea
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Livrarile Volkswagen au inregistrat cresteri cu putin peste 10% in trimestrul al treilea. Aceste cresteri s-au afisat pe masura ce problemele lantului de aprovizionare s-au atenuat.

O crestere a livrarilor de 20,7% a avut loc in septembrie, stimulata in special de piata din China. Restrictiile legate de Covid-19 au limitat productia in prima jumatate a anului.
 
In ceea ce priveste productia constructorului de automobile, aceasta reflecta o redresare larga in industria auto in ultimele luni. In prima jumatate a anului, lantul de aprovizionare a fost afectat din cauza razboiului din Ucraina si a inchiderii fabricilor din China.
 
In trimestrul al treilea, livrarile BMW au fost doar cu putin sub cele de anul trecut, cu o crestere de 6,6% a vanzarilor in septembrie. De asemenea, livrarile Mercedes-Benz au inregistrat cresteri cu 20% in aceeasi perioada.
 
Livrarile Volkswagen au scazut in acest an la nivel general. In ceea ce priveste Europa, aceasta a fost cea mai afectata, urmata de Orientul Mijlociu si Africa.
 
China a afisat cea mai mica scadere, de 7,5%, urmata de o redresare puternica in sempetembrie. Livrarile, la acel moment, au inregistrat cu o treime mai mult comparativ cu aceeasi luna a anului trecut.
 
Din totalul livrarilor, masinile electrice au reprezentat 6%, incluzand 366.400 de vehicule.
 
In Europa au fost aproximativ doua treimi din livrarile de vehicule integral electrice. De asemenea, treimea ramasa a fost inregistrata in China, acolo unde Volkswagen se lupta cu producatorii autohtoni si cu Tesla pentru o cota mai mare pe piata interna de masini electrice.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: volkswagenlivrari vehiculemercedes-benzbmw

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Mercedes-Benz va plati 5,5 milioane de dolari pentru solutionarea unui proces

de Bianca Tila
21 Nov 2022
Mercedes-Benz a convenit impreuna cu furnizorul de componente pentru masini Robert Bosch sa plateasca un total de aproximativ sase milioane de dolari...

Volkswagen ar putea incheia o intelegere masiva cu Huawei

de Idei de afaceri
17 Feb 2022
Grupul german Volkswagen este in discutii cu grupul chinez Huawei pentru achizitionarea diviziei acesteia specializata in conducere autonoma, pentru...

Qualcomm a incheiat un parteneriat cu BMW

de Florin Amariei
17 Nov 2021
Cunoscuta pentru implicarea sa in piata telefoanelor mobile, Qualcomm intra acum si in domeniul automotive. Qualcomm anunta planuri de extindere...

Ungaria, locul in care Mercedes-Benz va construi EQB

de Florin Amariei
14 Dec 2020
Ungaria, tara dependenta de industria auto, va fi locul in care Mercedes-Benz va construi noul model complet electric EQB. Grupul auto Daimler AG...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]