Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

WWDC 2023: Apple a prezentat noile produse si sisteme dezvoltate

de Bianca Tila 06 Iun. 2023 51
WWDC 2023: Apple a prezentat noile produse si sisteme dezvoltate
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Gigantul tehnologic a anuntat in cadrul Worldwidde Developers Conference din acest an primele detalii legate de noile versiuni ale sistemelor de operare, dar si despre cele patru produse.

Dincolo de casca de realitate mixta a companiei, Apple a prezentat trei produse noi. MacBook Air are acum o versiune mai mare, cu un ecran de 15  inch. Precum produsele din ultimii ani, acesta arata si functioneaza la fel, insa autonomia acestuia poate ajunge la 18 ore. Acest nou produs va costa de la 1.300 de dolari.
 
Apple a prezentat si doua desktop-uri, dotate cu M2 Ultra, un nou chipset dezoltat intern. Costul acestora va incepe de 2.000 de dolari.
 
Mac Pro va oferi aceleasi opriuni privind cipurile. In plus, va completa cilcul de trecere de la cipurile Intel la cipurile dezvoltate de Apple. Acesta este de trei ori mai rapid fata de versiunea cu cipuri Intel, conform companiei. Mac Pro va costa de la 7.000 de dolari.
 
In ceea ce priveste noile versiuni ale sistemelor de operare, iOS 17 va face loc unei aplicatii de tip jurnal. Compania este de parere ca se va integra cu alte aplicatii si servicii pentru a facilita completarea automata a insemnarilor. 
 
Aplicatia Phone va beneficia de un upgrade, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si seta propria imagine de profil. Aceasta va aparea pe telefonul persoanelor din agenda cand acestea sunt sunate.
 
In acelasi ton, Messages va avea o functie de checkin. In acest sens, optiunea consta in trimiterea automata a unui mesaj celor dragi cand utilizatorul ajunge la destinatie dupa un drum lung.
 
In cazul tastaturii iOS, Apple promite imbunatatiri majore, mai exact va face sugestii si corecturi automate mai bune cu ajutorul invatarii mecanice.
 
iPadOS 17 va beneficia de unele dintre functiile care vor fi implementate in iOS 17. Printre acestea se numara imbunatatirile la tastatura si transcrierea automata a mesajelor vocale receptionate prin iMessage.
 
Sistemele de operare vor fi lansate in toamna.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: applesistem de operareproduse noiwwdc 2023

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple lanseaza iOS 17.1

de Bianca Tila
26 Oct 2023
Apple aduce primul update de functionalitate pentru iOS 17. Acesta este disponibil pentru iPhone-urile compatibile si aduce o serie de imbunatatiri...

Apple lanseaza o noua versiune de AirPods

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Alaturi de noile iPhone-uri, care se vor lansa in septembrie, Apple ar putea face trecerea la o conexiune USC-C si castile AirPods. Evenimentul de...

Apple extinde disponibilitatea serviciului de comunicare prin satelit

de Bianca Tila
16 Mai 2023
Australia si Noua Zeelanda primesc acces la servicul de comunicare prin satelit, in cazuri de urgenta. Versiunea este disponibila pentru cele mai...

Apple: Serviciu de streaming specializat in muzica clasica

de Bianca Tila
10 Mar 2023
Apple a lansat o aplicatie dedicata muzicii clasice, Apple Music Classical. Aceasta este disponibila acum in App Store pentru precomanda. Anuntul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]