Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 afaceri cu bani putini, de inceput in 2014!

de Ilinca Dobrescu 02 Dec. 2013 5274
4.38 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cautam afaceri pe care sa le incepem cu bani putini, in 2014! Inceputul anului este mai aproape decat ne imaginam. Ultimele zile vor trece cu viteza uimitoare si vom descoperi un nou an in care nu am apucat sa ne vedem afacerea pusa pe picioare.

Din fericire, multi isi vor vedea afacerile pornite, chiar daca sunt afaceri cu bani putini, afaceri mici, afaceri simple, afaceri incepute acasa, cu o agenda si un birou instalat in bucatarie!

Iata si 3 afaceri cu bani putini, pe care le puteti incepe in 2014:

1. Autor de carti digitale!
E-book-urile se vand din ce in ce mai bine. De ce sa pastrezi sute de carti care sa iti rapeasca jumatate din locuinta cand le poti avea pe un e-book reader. Sunt din ce in ce mai multe modele si majoritatea au preturi extrem de avantajoase.

Si daca detii pasiune pentru ideea de a redacta texte, deja esti pe drumul cel bun. Alege un domeniu care te pasioneaza si pe care il poti aprofunda. Ideal este sa fie un domeniu in care sa detii un anumit nivel de expertiza, de autoritate.

Redacteaza e-book-uri si comercializeaza-le dupa ce le oferi layout-ul potrivit si design-ul perfect! Lucreaza cu un designer, cu un DTP-ist si promoveaza-ti produsul finit prin intermediul platformelor potrivite.

2. Ilustrator. Iata un domeniu de interes din ce in ce mai mare pentru o serie larga de profesionisti. Ne atrage ideea de a da un suflu puternic de viata prin intermediul design-ului, chiar daca este vorba despre carti de vizita sau despre un blog, despre layout-ul unui website sau despre ambalajul unei pungi de bomboane de ciocolata.

Serviciile de ilustrator sunt cautate in mod intensiv si platite cum se cuvine! Investeste in urmarea unui curs acreditat, castiga experienta si construieste-ti un portofoliu solid prin intermediul caruia sa poti atrage clienti!

3. Administrarea unui website de nisa! Se poate sa ai o pasiune extrema pentru biciclete vintage sau sa fii un mic expert in domeniul marketingului. Se poate sa stii totul despre renovarea locuintelor de dimensiuni reduse. Sau poate ca stii secretul celor mai tari retete de ciocolata de casa. Ai fi uimit cat de multi oameni iti impartasesc pasiunile si hobby-urile.

Trebuie doar sa te dedici cu adevarat domeniului pe care l-ai analizat si testat. Afla care este nisa pe care trebuie sa o acoperi si vino cu informatii exacte, cu acel continut de care utilizatorii se vor indragosti!

Traficul generat de utilizatori te va ajuta sa obtii profit din contractele de publicitate si nu numai! Un website cu trafic substantial reprezinta o minunata sursa de venituri!




Tags: idei de afaceri cu bani putiniafaceri cu bani putiniafaceri in 2014idei de afaceri 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.38 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]