Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 strategii esentiale pentru rezultate superioare in afacerea ta in 2014!

de Maria Nicutar 03 Ian. 2014 3164
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca cineva iti spune astazi ca poate sa iti aduca 40% mai multa eficienta si productivitate in afacerea ta, doar in 2014, probabil ca il vei considera nebun. Cine ar putea sa aduca astfel de rezultate intr-un timp atat de scurt? Este imposibil. Oricum, este improbabil. Ar fi dificil. Se poate?

Evident, se poate! Daca valorifici strategiile potrivite, rezultatele potrivite se vor ivi in cel mai scurt timp.

Haideti sa descoperim 3 strategii care se vor dovedi extrem de eficiente pentru progresul augumentat al afacerilor voastre in 2014:

1. Eliminati micromanagementul.
Exista din ce in ce mai multi antreprenori si leaderi care incearca pe cat de mult posibil sa elimine micromanagementul din firmele si companiilor lor. Micromanagementul nu face decat sa taie din productivitatea angajatilor, din puterea de inovatie, din originalitatea si progresul angajatilor.

In cateva cuvinte, angajatii se tem sa se afirme si isi pun singuri piedica atunci cand stiu ca sunt priviti, controlati si verificati din toate directiile, de catre trei superiori, patru manageri si alti supervisori. Vor alege sa fie purtati de vant, adusi in directia potrivita prin intermediul deciziilor si actiunilor superiorilor.

De asemenea, intr-un mediu in care micromanagementul este la el acasa, originalitatea si creativitatea angajatilor sunt reduse la tacere. Cel mai mult au de pierdut afacerile.

2. Nu permiteti managerilor sa fie simpli controlori. Nimeni nu trebuie sa controleze nimic. Nimeni nu trebuie sa verifice "temele" daca sunt sau nu facute ca la carte.

Indemnati-va oamenii sa devina catalizatori de rezultate, leaderi charismatici, persoane care sa formeze angajati loiali, harnici, creativi, care sa nu aiba nevoie de verificari si control din partea nimanui.

3. Eliminati nemultumirile de ordin financiar, nemultumiri exprimate sau neexprimate de catre angajatii vostri. Unii angajati nu vor cere mariri salariale. Punct. Unii vor cere si vor primi. Altii vor ramane cu acelasi salariu nemultumitor pana cand se vor decide sa gaseasca un loc de munca in care vor primi salariul potrivit.

Evident, nu puteti sa stiti cu exactitate care este salariul care il multumeste pe angajatul vostru. Insa intotdeauna trebuie sa va asigurati ca va apropiati cat mai mult de nivelul salarial dorit si meritat de catre angajatii vostri.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: strategii afaceristrategii businessstrategii de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]