Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania

de Florin Amariei 21 Nov. 2019 14077
4.11 din 73 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri sunt multe, insa cele care functioneaza cu adevarat sunt putine. Iata 4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania.

Romania are cateva centre urbane importante in care afacerile pot prospera, de aceea noi iti propunem 4 idei de afaceri cu caracter unic. Alege una care iti place si pune-o in practica pentru a obtine succesul mult dorit.
 
E-commerce care elimina intermediarul
In 2016 fondatorul I Do Now I Don`t a incercat sa vanda un inel pe care l-a cumparat cu 10.000 de dolari, dupa ce logodna s-a rupt. Bijutierul de la care a cumparat respectivul inel i-a oferit doar 3500 de dolari, desi el nu folosise deloc produsul si nu avea nicio urma de uzura. In urma acestei experiente nefaste i-a venit o idee: un magazin online in care se vand bijuterii de calitate, insa atat vanzatorul cat si cumparatorul pot obtine preturi mult mai bune fata de ceea ce ar primi de la un vanzator autorizat de bijuterii. 
 
Comitetul de curatenie
O idee care a prins incredibil de bine in SUA este reprezentata de o echipa de curatenie care se prezinta la adresa ta, la o ora prestabilita si, pe langa faptul ca iti curata suprafata pentru care ai platit, iti aduce si micul dejun! Asadar, daca ai dat o petrecere si nu vrei sa faci curat, poti apela cu incredere la ei. Ar putea functiona si in Romania, in orase precum Bucuresti sau Constanta. 
 
Pranz gratuit (dar marketingul este si el inclus)
Lunchspread este o idee de afacere interesanta care combina doua lucruri pe care nimeni nu le poate refuza: mancare calda si, mai important, gratuita. Firma ajuta restaurantele noi sau cele care nu prea au comenzi in timpul saptamanii sa ajunga la potentiali viitori clienti prin oferirea unui pranz gratuit cu mancaruri adaptate preferintelor celor care mananca la birou. Dupa ce au mancat, potentialii viitori clienti completeaza un chestionar prin care ofera un rating mancarii. Dupa aceasta experienta, Lunchspread mai pregateste o tura de livrari gratuite prin care adapteaza meniul conform dorintelor clientilor. Fiecare livrare include vouchere si un pliant cu detalii complete despre restaurantul care a trimis mancarea pentru ca cei carora le-a placut sa comande din nou.
 
Tinder, dar pentru adoptii de animale
In ultima vreme in Bucuresti am putut observa mai multe campanii pentru adoptarea animalelor fara stapan din adaposturile din Capitala sau din Provincie, asadar o astfel de aplicatie poate avea succes si la noi. BarkBuddy a fost lansat in SUA si, la fel ca Tinder, utilizatorii pot sa dea swipe profilurilor de catei sau pisici care le apare in aplicatie. Doritorii trebuie sa completeze un profil de adoptator care necesita o verificare si aprobare, altfel aplicatia nu poate fi utilizata. 
 
Daca ai si tu idei de afaceri care crezi c-ar trebui promovate, nu ezita sa ne scrii pe Facebook!
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriuniceromania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.11 din 5 - 73 voturi.

Articole conexe

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

eBay intra in Romania cu o platforma pentru IMM

de Bianca Tila
23 Mai 2023
eBay este unul dintre cei mai mari jucatori globali din comertul online. Compania intra in tara cu scopul de a crea o platforma prin intermediul...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

SkyShowtime vine in Romania

de Bianca Tila
05 Sep 2022
Platforma de streaming SkyShowtime va fi lansata oficial pe 20 septembrie 2022. Acesta va aduce pentru prima oara in casele europenilor oferta sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]