Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 pasi simpli in proiectarea unui website pentru afacerile mici

37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In era tehnologiei, website-urile au devenit cele mai eficiente platforme de promovare si lansare pentru afaceri. Ignorati restul tehnicilor uitate de vreme si apucati-va de o promovare serioasa prin intermediul unui website dedicat in totalitate afacerii dvs. Veti avea nevoie de ajutorul profesionistilor in domeniu in functie de complexitatea site-ului si de multa originalitate.

Intr-adevar, iata ca majoritatea consumatorilor din ziua de astazi sunt dependenti de utilizarea internetului si orice afacere trebuie sa vina in intampinarea clientilor in locurile cele mai bune in care acestia pot fi gasiti.

De aceea nu mai dam anunturi la ziar si optam pentru promovarea online, pentru proiectarea unui website original, care sa iasa in evidenta si sa ne claseze cat mai sus in lista motoarelor de cautare.

Iata principalii pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a deveni proprietar de website pentru afacerea dvs:


1.    Alegeti un nume de domeniu. Optati pentru un nume care sa va descrie afacerea in cele mai clare, scurte si putine cuvinte posibil. Nu folositi cuvinte care sa induca in eroare consumatorii si fiti original pentru a obtine un nume usor de amintit de catre acestia.

Sa spunem ca detineti o afacere de confectionare de lumanari pentru nunti si botezuri. Ganditi-va la elementele esentiale ale afacerii dvs si cele care va deosebesc de restul celor de pe piata.

Daca, spre exemplu, oferiti lumanari ieftine, personalizabile, puternic decorative, folositi aceste caracteristici in numele domeniului. De asemenea, este esential sa folositi cuvinte care sunt cel mai des cautate in motoarele de cautare. Pentru aceasta este nevoie de putina munca de cercetare sau de cooptarea unui profesionist din domeniu.

2.    Alegeti servicii de hosting. Aflati care gazda va poate oferi cel mai bun suport si cele mai bune servicii la cel mai avantajos pret.

3.    Stilizati-va website-ul. Fie ca o faceti chiar dvs  cu ajutorul cunostintelor de web design, fie ca angajati pe cineva sa se ocupe de acest capitol, este recomandat sa depuneti efort si munca de creativitate pentru un rezultat final atragator si original. Un website care sa se deosebeasca puternic de celelalte va fi mai usor de amintit si mai greu de uitat.

4.    Dati-va website-ul la apa. Asta a fost tot. Acum veti fi pe www si trebuie sa va mentineti platforma actualizata, sa va asigurati ca oferiti continut informational dens si corect si ca ramaneti la curent cu orice trend in materie de online.




Tags: proiectare websitewebsite afacereafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]