Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 sfaturi practice pentru a ne mari nivelul vanzarilor in magazinele online

de Victor Oancea 05 Aug. 2011 2708
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Magazinele online sunt surse avantajoase de profituri mari si imense pentru unii dintre cei mai inspirati antreprenori si administratori de site. Vanzarile efectuate reprezinta centrul de interes pentru acestia si trebuie efectuata o disciplina in promovarea produselor sau serviciilor. Vanzarile trebuie gandite si modalitatile prin care le putem creste nivelul sunt numeroase si la indemana oricui.

O conditie esentiala in marirea nivelului vanzarilor in magazinele online este cea de a detine un website atractiv, functional, user-friendly, pe care utilizatorii sa il priveasca cu incredere. A doua conditie este sa oferim produse care sa mentina o balanta avantajoasa pentru ambele parti intre calitate, cantitate si pret.

Iata cateva sfaturi pe care sa le urmati pentru a va mari nivelul vanzarilor:
1.    Produsele cele mai putin vandute trebuie promovate in cadrul ofertelor speciale, alaturi de produse pentru care se inregistreaza vanzari mari. Incercati sa le asociati intr-un mod cat mai convenabil pentru clienti si pentru preferintele lor.

Sa spunem ca detineti un magazin online ce se ocupa cu vanzarea de cosmetice naturale, handmade, organice. Sapunurile pe care nu le puteti vinde la fel de bine ca alte produse pot fi puse in oferte speciale cu pret redus la pachet cu lotiunile care se achizitioneaza foarte rapid de clienti. In acest fel va asigurati o vanzare pentru doua produse in acelasi timp.

2.    Proiectati un sentiment de urgenta in randul utilizatorilor. Lansati o oferta pentru o perioada limitata si extrem de scurta. Clientii vor considera aceste produse ca fiind reale oportunitati pentru ei si le vor achizitiona mai rapid si cu mai multa disponibilitate.

3.    Lansati concursuri pentru utilizatorii dvs si oferiti reduceri de pret, oferte speciale, promotii sau gratuitati, free-trial-uri pentru servicii sau software-uri. Majoritatea celor care incearca un produs si il considera de calitate il vor dori si vor plati dupa ce perioada de free-trial expira.

4.    Orice produs vindeti, trebuie sa veniti cu o oferta variata, multiple optiuni pentru utilizatorii dvs. In felul acesta, acestia nu se vor simti constransi sa ia o decizie si nu se vor simti controlati. Decizia le apartine si pot alege ce produs isi doresc mai mult. De multe ori, cand varietatea produselor si optiunile sunt numeroase, clientii achizitioneaza cantitati mai mari, mai ales cand nu se pot decide pe un anumit sortiment.




Tags: vanzari marimagazin onlinevazarivanzari magazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
23 Apr 2024
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Cum sa ai succes cu un magazin online

de Alina Constantinescu
12 Feb 2018
O afacere pe internet poate fi un mijloc excelent de a castiga bani in 2018. Puteti alege domeniul care va pasioneaza, domeniile care genereaza...

Cum poti sa iti deschizi rapid un magazin online cu costuri minime

de Alina Constantinescu
27 Nov 2017
Internetul reprezinta o parte importanta din viata ta si cu siguranta te-ai gandit sa pornesti o afacere online. Daca vrei sa vorbim in cifre, atunci...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]