Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri pe internet

de Camelia Diaconu 21 Aug. 2019 11443
4.35 din 44 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Internetul reprezinta o sursa uriasa de profit. Este o platform online care iti pune la dispozitie domenii variate in care sa iti incepi un business. Iata cateva idei pe care le poti incerca in orice moment, deoarece nu ai nevoie sa investesti prea multi bani!

Vedem tot mai multe afaceri care isi desfasoara activitatea online. Restaurante care apeleaza la livrarea preparatelor prin diverse aplicatii online, magazine de unde poti sa cumperi online orice produs ai nevoie si multe altele. Te-ai gandit ce afacere ai vrea sa iti deschizi pe internet? Iti propunem cateva idei:
 
  • Creeaza-ti un blog. Un blog este o modalitate placuta prin care poti castiga bani online. Gaseste-ti o tema care te defineste, un domeniu care iti place si pe care il stapanesti si scrie orice informatii stii. Impartaseste episoade din viata ta persoanala, idei, solutii pe care le ai pentru un domeniu, iar oamenii vor fi incantati sa citeasca si sa iti urmareasca postarile. Activitatea de blog o poti sustine foarte usor de acasa, nu esti nevoit sa investesti niciun ban, insa vei castiga in urma anunturilor si produselor pe care tu le promovezi.
  • Fa-te freelancer. Daca iti doresti sa lucrezi pentru tine si nu vrei sa mai ai un sef, atunci incepe o afacere online. Esti pasionat de web desing, de graphic design, de scris, de coduri, de dezvoltarea aplicatiilor web sau orice alt domeniu care iti poate aduce bani, atunci cauta-ti clienti si fa-ti un portofoliu. In functie de specializarile pe care le ai, clientii te vor contacta si te vor angaja pentru diverse servicii. Nu trebuie decat sa te inscri pe site-uri speciale de anunturi care cauta freelanceri. 
  • Scrie continut. Domeniul content writing-ului a devenit extrem de variat. Acum, orice afacere indiferent de domeniu are nevoie de continut in site. Informatii concrete si relevante cu privire la produs, orice review sau postare este cautata de oamenii interesati de un anumit produs. Afacerile mari cauta oameni pasionati de scris care sa colaboreze in stil remote si care sa le aduca un plus de valoare adaugata site-ului. Poti cauta si in afara tarii, daca stii la perfectie o limba straina. Gasesti platforme speciale pe care te poti inscrie pentru un job de content writer.
  • Cumpara produse din export si vinde-le mai departe. Site-ul Amazon este inca o rampa de lansare excelenta pentru o afacere online. Si in Romania sunt o multime de platforme speciale de vanzari care promoveaza produse, asa ca stabileste-ti un public tinta si cumpara produse mai ieftine din afara tarii pe care sa le revinzi aici. Din China se pot cumpara cele mai ieftine produse, asa ca nu rata ocazia sa vinzi la preturi profitabile aici.
  • Fa-te fotograf. De exemplu,  daca esti pasionat de fotografie, atunci fa cateva cusrsuri care iti vor atesta calitatile si urmeaza-ti pasiunea. Poti face multi bani participand la evenimente in calitate de fotograf freelancer, care sa nu apartia unei agentii.  De asemenea, poti incerca si varianta de a-ti vinde fotografiile profesionale catre site-uri speciale de imagini care cauta poze facute cat mai bine. Da, chiar exista site-uri care platesc foarte bine pentru pozele facute la o calitate excelenta.
 


Tags: idei de afaceri pe netafaceri pe internetafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.35 din 5 - 44 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]