Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri simple pe Internet

de Florin Amariei 08 Ian. 2020 15646
4.45 din 61 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poti sa pornesti oricand pe drumul antreprenoriatului! Iata 5 idei de afaceri simple pe internet!

Nu uita sa folosesti ghidul nostru pentru afaceri online, daca iti place vreo sugestie din cele de mai jos! 
 
1. Fa-te freelancer
Sunt multe site-uri care devin un loc de intalnire pentru liber-profesionisti (freelanceri) si clienti. Daca ai abilitati in webdesign, coduri, dezvoltare de app-uri, graphic design, reapuca-te de scris ce vrei tu, pentru ca sunt oameni care vor fi bucurosi sa te plateasca sa-i ajuti. 
 
Te poti inscrie pe site-uri ca elance.com si Freelancer.com , sa-ti prezinti  specializarile. Clientii te vor angaja pentru diferite proiecte relevante pe zona ta de specializare.
 
2. Scrierea de continut pentru alte afaceri
Daca esti pasionat de scris, productia de continut pentru diverse site-uri poate fi o solutie profitabila pentru a castiga niste bani. Milioane de oameni obtin venituri full time si part time din scrierea de articole, carti si continut web pentru afaceri online.
 
Mai ales americanii si altii care scriu in engleza au la dispozitie mii de site-uri care le ofera posibilitatea sa castige bani din scrierea de continut general si SEO (search engine optimization - optimizare pentru ca site-urile sa iasa in evidenta pe Google sau alte motoare de cautare) pentru diferite companii. Poti deveni chiar un asa-numit ghost writer - un "scriitor fantoma" - care isi pastreaza anonimatul. 
 
Site-uri ca iwriter.com le-au inlesnit debutul unor scriitori aspiranti. Te poti inregistra acolo si sa incepi sa scrii si, daca textele tale sunt de o calitate decenta, poti face bani buni din asta.
 
3. Fa-te blogger video pe Youtube
Video blogging-ul sau vlogurile au ajuns o modalitate de succes de a castiga sume substantiale. Iar Youtube.com ofera cea mai buna platforma pentru asta. Poti face filmulete despre ceva care te intereseaza, si le poti posta pe Youtube pentru a incepe sa te faci observat. 
 
Odata ce te faci cunoscut si popular in ochii utilizatorilor Youtube, poti face bani intr-o multime de feluri:
  • Pur si simplu prin crearea unor filmulete populare sau prin deschiderea unui canal Youtube poti castiga un procentaj din veniturile din publicitatea pe care YouTube o genereaza din clipurile tale.
  • Creeaza un oclip pentru a oferi informatii cu privire la un anumit produs sau subiect. In cele din urma, ofera-i telespectatorului optiuni pentru a cumpara produsele sau pentru a cere pentru mai multe informatii.
  • Poti plasa reclame sau promova produsele altor companii printr-un link de afiliat la sfarsitul videoclipului.
  • Poti gasi sponsori care ar dori sa-si puna anunturile pe clipuri.
  • Primeste sponsorizari de la companii care vor sa se adreseze telespectatorilor tai.
 
4. Creeaza si vinde "gig-uri" pe Fiverr
"Gig" este un recital live al unui cantaret sau orice alta astfel de reprezentatie (poate fi si un discurs motivational, un monolog etc) in fata unui public "de ocazie". 
 
Astfel de "gig-uri" se publica pe Fiverr. Aceasta platforma online este o piata care permite oricui sa-si incarce si sa-si vanda serviciile pentru doar 5 dolari. Serviciu poate insemna orice, de la crearea unui logo, inregistrarea  unui voice over (comentariu peste niste imagini), pana la o recenzie video sau review de produs. Daca te intereseaza, merita sa-ti petreci ceva timp navigand peste concertele altora pe Fiverr, pentru a vedea care sunt cele de vanzare. Apoi, poti sa-ti creezi propria oferta care sa reflecte ceea ce ai de vandut.
 
O multime de oameni au folosit Fiverr pentru a scoate mii de dolari pe luna, pentru a-si rotunji veniturile, iar unii si-au transformat activitatea intr-una full time. 
 
5. Importa, ieftin si simplu, produse din China si vinde-le pe Amazon
Site-uri ca amazon.com si ebay.com ofera platforma perfecta pentru  propria afacere in vanzare-cumparare, scriu americanii. In schimb, in Romania, se pot folosi in plus platformele de vanzari online de aici, cum sunt Okazii.ro sau Olx.ro .   
 
Americanii spun ca din China se pot cumpara produsele cele mai cautate din la preturi mai mici si pot fi apoi revandute, mai scump, pe aceste site-uri. Aceasta afacere poate fi usor facuta de acasa si necesita foarte putine investitii initiale.
 
Amazon are chiar si un serviciu de depozitare pentru tine, astfel incat sa nu trebuiasca nici macar sa iti faci griji pentru asta. Doar cumpera produsul, transporta-l cu vaporul, in vrac, direct la Amazon, apoi marketeaza-l si vinde-l, iar ei se vor ocupa de restul.
 
Unii obtin venituri de ordinul sutelor de mii de dolari pe luna din asta,


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 5 afaceri onlineidei de afaceri simple pe internetafaceri pe net cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.45 din 5 - 61 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]