Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Strategii pentru dezvoltarea afacerii tale digitale

de Camelia Diaconu 19 Dec. 2019 6352
3.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru a trece testul timpului, una dintre caracteristicile de baza ale unei companii este inovatia. Daca aduci ceva nou, vei supravietui, daca te adaptezi publicului, atunci vei reusi sa ramai pe profit. Avand in vedere evolutia rapida a tehnologiei, ai nevoie constant de strategii care sa te ajute sa te dezvolti. Iti spunem cateva idei.

Fiecare domeniu de afacere are nevoie de propriile idei de dezvoltare. Nu este suficienta o singura idee inovatoare, mai ales daca vorbim despre afaceri in IT sau in domeniul digital. Dezvoltarea continua inseamna sa investesti resurse pentru cele mai bune idei, pentru ca in caz contrar, daca vei aduce doar mici modificari, nu vei vedea rezultate. Ce iti propunem sa faci.
 
Externalizeaza-ti serviciile. Inainte de a cauta orice idee de inspiratie, gandeste-te ce anume are nevoie afacerea ta pentru a-i spori competentele. Incearca sa externalizezi task-uri ori servicii pe care nu ai capacitatea de a le indeplini perfect. Cauta solutii care sa iti automatizeze cat de mult este posibil fluxul de lucru. Nu respinge tehnologia care are drept scop acela de a te ajuta sa te dezvolti inteligent.
 
Participa la conferinte. Conferintele au scopul de a te face sa interactionezi cu oameni noi, dar si de a descoperi noi solutii pentru dezvoltarea companiei. Participa la conferinte care stii ca iti ofera informatii utile pentru domeniul tau, care te ajuta sa gasesti inspiratia de care ai nevoie, dar si care iti ofera, de ce nu, resurse pentru afacerea ta.
 
Invata in fiecare zi. Analiza concurentei este o buna modalitate de a te face sa inveti. In felul acesta vei invata din greselile lor, chiar si pana la cele mai mici detalii. Nu analiza doar concurenta domeniului tau, incearca sa descoperi strategiile companiilor care nu au legatura cu domeniul tau de interes.
 
Cere constant feedback. Angajatii sunt resursele principale ale unei afaceri. Feedback-ul lor este extrem de important pentru tine, ca si conducator de business. Organizeaza in mod periodic sedinte cu angajatii pentru a afla care sunt ideile lor, cum pot fi acestea aplicate, ce oportunitati mai pot aparea. 
 
Primeste nevoile clientilor. Fara clienti este clar ca un business nu functioneaza. Una dintre cele mai simple metode de a evolua este aceea de a fi receptiv la nevoile clientilor. Discuta constant cu ei si vezi care este parerea lor despre serviciile tale, ce imbunatatiri ar aduce ei si la ce ar renunta. Pana la urma ei sunt cei care le folosesc, iar parerea lor este cea mai importanta.  Dintre toate discutiile periodice cu ei, alege ideile care iti aduc beneficii.


Tags: strategii pentru dezvoltarea afaceriistrategii de dezvoltareidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri gandite pentru 2019

de Florin Amariei
11 Feb 2019
Noul an nu a schimbat multe, insa in 2019 se vor confirma cateva anticipari pe care oamenii le-au avut sau pregatit pana acum. Asta inseamna ca te...

7 idei de afaceri care pot fi pornite aproape gratuit

de Florin Amariei
18 Mai 2021
Ideile de afaceri sunt multe si aproximativ 99% dintre ele costa sume importante de bani pentru a fi pornite. Aici, insa, ne vom concentra pe acele...

4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania

de Florin Amariei
21 Nov 2019
Ideile de afaceri sunt multe, insa cele care functioneaza cu adevarat sunt putine. Iata 4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]