Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 strategii pentru un website mai profitabil!

de Ilinca Dobrescu 21 Iun. 2013 3417
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile noastre au nevoie de online, chiar daca ne-am dori sa ne reducem nivelul de cheltuieli. Avem un mic magazin de rochii de mireasa si deja am investit o gramada de bani in eforturile de a pune bazele afacerii si de a o rentabiliza.

Cu toate acestea, de la anumite aspecte nu putem face rabat. Unul dintre aceste aspecte este cel referitor la investitiile in online. Pur si simplu nu se poate fara online, fara prezenta pe baza careia vei reusi sa consolidezi o baza de clienti activi, platitori.

Haideti sa verificam si cele mai importante 5 strategii de care sa tineti cont pentru un website mai profitabil:

1. Website-urile care au rata buna de conversie sunt cele care ne dau un sentiment de incredere puternica.
Si acestea sunt cele in care se imbina elemente de design potrivit, elemente de grafica, continut de calitate, reprezentanti cu reputatie solida.

2. Website-urile profitabile sunt cele care se adreseaza in mod clar audientei-tinta. Dar nu asta fac toate? Cu siguranta ca aceasta intrebare ne vine in minte, insa raspunul, din pacate, nu este unul pozitiv. Din pacate, inca sunt multi creatori de website-uri care nu tin cont de audienta lor tinta.

Asa se face ca nu toti tin cont de faptul ca brandul lor nu are nicio legatura cu bannerele ce fac reclama la ciocolata sau fertilizatori ecologici. Tot asa se face ca unii creatori de site-uri nu tin cont de culorile folosite la design. Luati in considerare faptul ca fiecare culoare trezeste in noi un anumit set de emotii si sentimente si nu le putem folosi in orice fel ni se pare ca se potriveste. Folositi-va de experienta si sfaturile unui designer cu experienta pentru a decide ce sa folositi si in ce masura!

3. Website-urile profitabile sunt si cele care se incarca rapid si functioneaza perfect. Este esential sa detineti echipe serioase de profesionisti care sa lucreze in permanenta pentru actualizarea si imbunatatirea paginilor.

4. Investiti in SEO pentru o prezenta online de top. Nu se poate site profitabil fara specialisti SEO cu ajutorul carora sa puteti sa elaborati strategii de a ajunge cat mai sus in cadrul paginilor motoarelor de cautare.

5. Un website de calitate este cel care ofera valoare, mai presus de orice. Exista site-uri care iti vand in mod agresiv si care afiseaza reclama dupa reclama, in mod obositor. Acestea sunt cele pe care le parasesti foarte rapid si unde nu te vei intoarce prea curand.

Solutia este ca densitatea reclamelor sa fie bine gandita si inainte de toate, sa oferim valoare: continut de calitate, continut original, imagini de rezolutie buna, grafice si calculatoare gratuite, carti digitale si audio-book-uri gratuite, cataloage si colectii de informatii pe care utilizatorii le pot descarca!


Mult succes si afaceri online profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceri onlineafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]