Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 strategii care iti transforma blogul intr-o masina de facut bani!

de Maria Nicutar 20 Aug. 2013 3714
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Blogurile noastre nu sunt intotdeauna pe atat de profitabile pe cat ne-am dori noi. Poate ca alti afaceristi din domeniul blogging-ului au reusit sa iasa la liman dupa 2-3 ani, insa altii nu! Altii inca sunt prinsi in faza de atacare a unei nise si de rentabilizare a unei afaceri care pare sa nu mai dea roadele promise.

In primul rand, sa intelegem ca nu toate blogurile vor ajunge sa ofere profit. Exista o rata de conversie pe care trebuie sa o luam in considerare in acest domeniu si vestile sunt impartite. Pe de o parte, tinem cont de faptul ca putini bloggeri dau lovitura. Cei mai multi raman in anonimat si motivele sunt numeroase.

Vestea buna este ca aceste afaceri cu bloguri incep sa converteasca din ce in ce mai bine, odata cu accesul substantial al internautilor la articole de specialitate si care ofera sfaturi, strategii, know-how pentru dezvoltarea unui blog ca la carte!

Pentru cei care au de gand sa isi valorifice blogul la maxim, iata 7 strategii de luat in considerare, 7 strategii care vor transforma orice blog intr-o masina de facut bani:

1. Alege o nisa si concentreaza-te pe ea.
Fii un expert in domeniul tau, un centru de interes pentru cei care doresc sa se specializeze in domeniu, pentru cei pasionati.

2. Ofera continut valoros, original, interesant in mod real, care sa se distinga fata de orice exista pe piata in acest moment!

3. Scrie in mod concentrat. Este bine sa le oferi utilizatorilor tai esenta informatiilor de care au nevoie. Nu este cazul sa le pierzi timpul cu articole de 10.000 de caractere cand, la fel de bine, puteai spune totul in 3000 de caractere. Ai "mila" de timpul oamenilor care te citesc!

4. Nu iti induce in eroare cititorii. Cu totii vrem sa avem parte de trafic mare, insa daca este nevoie sa iti faci titlurile sa ne induca in eroare, aici ceva nu este in regula! Ofera exact ceea ce spui ca oferi.

5. Ofera sfaturi din surse adecvate. Daca oferi sfaturi care sa ne ajute sa ne crestem copiii mai bine, atunci leaga-te de nume mari din domeniu, de sfaturi oferite de experti, de psihologi, de editorialisti cu experienta serioasa in acest domeniu. Nu incerca sa oferi primele sfaturi care iti vin in minte.

6. Tine minte cui te adresezi si incearca sa intri in mintea utilizatorilor tai. Este esential sa intelegi de ce fel de continut au nevoie, ce probleme si nevoi ii preseaza, cum gandesc, ce fel de mentalitate detin, ce dorinte si pasiuni ii caracterizeaza. Daca ai impresia ca vei scrie postari care sa devina virale doar cu ajutorul inspiratiei de dimineata, te inseli! Este nevoie de cercetare si documentare pentru a veni cu acel text care sa iti incite cititorii sa reactioneze si sa dea mai departe.

7. Un unghi diferit din care sa privim cu totii lucrurile. Adevarul este ca ne place mancarea picanta, nu cea fada, "de spital". Ne plac lucrurile intoarse pe toate felurile si apoi oferite dintr-o perspectiva din care tu nu le-ai mai privit niciodata. Doar asa poti sa intelegi o situatie in profunzime!

Iata ca am descoperit doar 7 sfaturi esentiale, 7 strategii care ne ajuta sa eliberam postari in concordanta perfecta cu audienta noastra, postari care sa fie citite si recitite, sharuite si care sa atraga trafic aducator de profit!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: bloggingbani din bloggingafaceri onlinebani bloggingafacere blogging

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]