Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu investitie initiala minima si perspectiva unor venituri sigure si consistente - magazin online

de Zenobia Badescu 20 Oct. 2012 4775
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa stii daca iti permiti, din punct de vedere financiar, sa deschizi un magazin online? Este mult mai ieftin decat chiria lunara pentru un spatiu comercial traditional. Vrei sa afli si care sunt factorii de succes la demararea si dezvoltarea unui magazin online? Sa vedem ce ne spune Gabriel Sarbu, de la PinBud International S.R.L. din Bucuresti legat de aceste subiecte interesante si utile, avand in vedere ca firma sa este si autoarea unui script de realizare de magazine online la cheie.

“Practic, pentru a porni un magazin virtual nu ai nevoie decat de un buget de aproximativ 1.500 – 1.600 de euro care trebuie impartit ceva de genul: script MRex 319 euro, hosting pentru primul an + domeniu de internet (75 euro) si publicitate pentru urmatoarele 3-4 luni (800 – 1.000 euro). Evident, asta doar in conditiile in care sediul (de care nu este nevoie cel putin in primele luni) nu implica alte cheltuieli.
 
Dupa cum se poate observa, cea mai mare parte a bugetului se va aloca publicitatii. Este complet gresit dar din pacate foarte uzitat, sa-ti faci un magazin online si sa nu-i faci publicitate pentru ca lumea nu are de unde sa stie de magazinul tau.

De asemenea, fiind vorba de un magazin online cea mai eficienta publicitate este cea online. Degeaba iti faci publicitate cu bannere stradale sau flyere pentru ca cel care le vede nu are interes in acel moment pentru a cumpara ceva online si astfel eficienta reclamei tinde catre zero, sunt bani aruncati.
 
Noi recomandam clientilor nostri ca macar cateva luni dupa lansarea magazinului online sa-si faca reclama prin Google AdWords. Este reclama platita care aduce cele mai rapide rezultate si in plus iti da feedback imediat asupra directiei in care mergi.
 
Pe langa capitalul de pornire este necesar si un minimum de cunostinte in domeniul pe care-l vizeaza. Vreau sa spun ca daca tu ai fost inainte zidar nu poti sa deschizi un magazin online de pantofi pentru ca nu cunosti piata, furnizorii etc. Trebuie sa ai ceva legatura cu domeniul altfel este foarte greu sau chiar imposibil sa razbesti."
 
Idei de Afaceri: Cand se poate astepta un start-up la profit avand la baza un magazin online?
 
Gabriel Sarbu: Cine se gandeste serios sa-si deschida o afacere si sa porneasca pe cont propriu, un magazin online este unul dintre business-urile ce necesita o investitia initiala minima si care iti ofera perspectiva unor venituri sigure si consistente, in timp. Cine se asteapta insa sa castige foarte mult din primele luni se inseala amarnic si mai bine nu incepe. Din online, poti sa te gandesti la profit dupa minimum 6-8 luni desi nici atunci nu se vor face profituri fabuloase ci probabil 800 - 1.000 lei pe luna.

Totusi, este incurajator si de retinut ca ... daca afacerea este condusa corect, din momentul in care incep sa-ti vina acesti bani, sumele vor creste incet si sigur de la o luna la alta.
                                                               ************

Afla detalii despre Magazinul online - o afacere mica, profitabila, care poate fi demarata la domiciliu !




Tags: magazin onlinemagazin virtualidei de afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]