Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri in agricultura - culturi proftabile care se afla in top

de Camelia Diaconu 01 Nov. 2018 5410
4.32 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile agricole si mai ales cele in mediul rural se dezvolta tot mai mult in Romania. Pentru incepererea multora dintre ele investitiile nu sunt majore, iar investitorii spun ca isi recupereaza sumele chiar si intr-un an de zile. Iata care sunt afacerile cele mai profitabile din mediul agricol.

Culturile de zarzavaturi. Includem aici afaceri cu culturi de cartofi sau rosii. Ambele idei de afaceri au succes in agricultura deoarece romanii sunt recunoscuti pentru consumul mare anual de cartofi si rosii. Legumele care au fost crescute in sere special amenajate pentru a fi ecologie au mai mult succes deoarece sunt tot mai cautate de oamenii care isi doresc sa manance sanatos. Legumele bio sunt crescute natural si nu au nevoie de ingrasaminte chimice sau alte substante care ar putea dauna starii de sanatate a organismului.
 
Afacere cu andive. Chiar daca au un pret mai ridicat fata de alte salate de la noi, culturile de andive crescute ecologic au devenit populare datorita gustului deosebit. Afacerile cu andive s-au dovedit pana acum profitabile si promit o crestere majora pe viitor, avand in vedere ca incep sa fie tot mai cunoscute. Andivele se folosesc atat in salate cat si la cuptor cu carne sau branzeturi.
 
Afacere cu fructe de padure si capsuni. Nu au cum sa lipseasca din topul culturilor profitabile deoarece coacazele, zmeura, afinele sau capsunile sunt consumate intens de catre romani. Cererea este foarte mare pe piata, la fel si profitul. Este valabil si aici, culturile crescute ecologic au un pret mai ridicat, insa si un profit pe masura.
 
Cultivarea de ciuperci. Afacerea a cunoscut o crestere majora in ultimii ani deoarece tot mai multi romani includ in dieta lor feluri de mancare pe baza de ciuperci. Ciupercile sunt crescute natural, fara substante chimice si aduc un real profit afacerilor agricole. In prezent chiar si trufele, care au un pret mai mare, se vand foarte bine si aduc un profit generos.
 
Fermele de capra. Afacerile cu ferme de capre sunt usor de intretinut deoarece caprele se cresc usor, iar laptele lor este o adevarata mina de aur pentru sanatatea organismului. Branzeturile, dar si produsele pasteurizate din lapte de capra au ajuns sa fie foarte cautate, tocmai din acest motiv fermele de capra  ocupa un loc important in topul afacerilor agricole.
 
Ferme de prepelite. Bineinteles ca nu puteau sa lipseasca afacererile cu oua de prepelite din topul afacerilor de succes din mediul rural. Carnea, dar si ouale de prepelita se vand foarte scump deoarece calitatea este una ridicata. Ouale de prepelita sunt la mare cautare deoarece sunt considerate medicament pentru mai multe tipuri de afectiuni ce au in prim plan sistemul difestiv sau afectiuni ale gatului.
 
Ferma de lipitori. Cu un real succes pentru domeniul farmaceutic, fermele de lipitori se afla pe primele pozitii din topul afacerilor agricole. Afacerile cu lipitori sunt profitabile deoarece substantele pe care le secreta lipitorile in momentul in care musca sunt utilizate intr-o multime de tratamente si terapii.


Tags: afaceri agricoleafaceri in mediul ruraltop afaceri agricole

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 14 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]