Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri online de viitor: Magazin online de cadouri!

de Matei Antonescu 20 Dec. 2012 5414
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile online par sa prinda din ce in ce mai mult avant, chiar si cand initiatorii lor au putini bani la dispozitie. Si in aceste conditii, afacerile online se pot consolida la pas rapid si cu sanse mari de returnare de profituri. Una dintre cele mai interesante idei de afaceri online si una dintre proiectele de viitor este magazinul online de cadouri.

Sa nu neglijam faptul ca indiferent de asprimea crizei economice, cadouri se vor oferi intotdeauna. Desigur, in ultimii ani am observat cu totii faptul ca bugetul nu ne mai permite sa sustinem acelasi ritm de cumparaturi, asa ca incercam sa ne restrangem nivelul de cheltuieli la un minim acceptabil.

Chiar si asa, cand banii sunt putini, cadourile vor continua sa apara si sa ne ajute sa le aratam celor dragi ca sunt importanti pentru noi. O idee de afacere pe care sa o valorificam in 2013, in mediul online, este cea de a infiinta un magazin online de cadouri.

O optiune interesanta ramane cea de a ne nisa pe segmentul de cosuri de cadouri, produse din ce in ce mai cautate in mediul online si in mediul offline.
Cosurile de cadouri reprezinta alegeri ideale pentru cei lipsiti de inspiratie si pentru cei cu fonduri banesti reduse.

De ce capital avem nevoie pentru demararea unei astfel de afaceri? O suma de 10.000 de euro poate sa devina punctul ideal din care sa incepem aceasta afacere. Este suma de bani de care avem nevoie pentru a ne asigura ca putem coopta specialisti care sa ne consolideze un magazin online de top: programatori, web designeri, graficieni, marketeri, consultanti financiari si nu numai.

In cat timp ne putem rentabiliza afacerea? O perioada de timp de minim un an este necesara pentru o amortizare completa, si asta in conditiile in care beneficiem de sprijinul specialistilor de top si de furnizori seriosi de produse.


Care sunt factorii decisivi care ne vor aduce succes? Avem nevoie de produse atractive, original realizate si la preturi corecte. Mai mult, avem nevoie de varietate mare de produse si experti care sa ne ajute sa ajungem pe primele locuri in cadrul motoarelor de cautare.


Mult succes si afaceri online de succes!




sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceri onlineidei de afaceri onlineafaceri magazin de cadourimagazin online de cadouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]