Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu 02 Aug. 2019 9024
4.47 din 33 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne ajuta sa facem bani. Afacerile pe internet, in mediul online, au prins un avant spectaculos, profitul fiind unul geneors in scurt timp de la investitia initiala. Iata cateva idei de afaceri online pe care le poti incerca, unele dintre ele nefiind deloc costisitoare. Tu ce alegi?

Afacerile online iti ofera avantajul major de a le gestiona din orice colt al lumii. Poti sa stai in confortul casei, ori poti pleca o perioada sa experimentezi o alta cultura, in acelasi timp business-ul sa mearga si sa faci profit. Internetul ofera o multime de posibilitati, iar pentru a te ajuta sa iei o decizie de a-ti deschide propria afacere, venim cu cateva idei care te vor ajuta sa faci bani.
 

Afaceri online pe care sa le incepi de acasa

Web desing. Site-urile web sunt cautate la cote maxime. Sunt vitorul in ceea ce priveste evolutia multor domenii, tocmai din acest motiv, oamenii cauta sa investeasca in formarea unei pagini de continut. Daca te pricepi sa faci site-uri, sa oferi servicii, esti o persoana creativa si mai ales ai experienta in web desing, atunci incepe sa iti croiesti propria afacere. Poti gasi firme cu care sa colaborezi, carora sa le dezvolti sau chiar sa le creezi site-urile. 
 
Grafic designer. Ramanem in aceeasi arie si spunem ca daca ai o viziune de artist, atunci cu siguranta ar trebui sa iti faci aceasta latura mai cunoscuta. Si de ce sa nu faci si bani din asta, nu-i asa? Daca iti place grafica si tot ce inseamna prelucrarea imaginilor, a logo-urilor sau a reclamelor, atunci incepe prin infiintarea unei firme mici care sa se ocupe cu imbunatatirea imaginilor firmelor existente.
 
Dezvoltator de aplicatii. Aproape zilnic auzim despre alte aplicatii care se mai lanseaza. Daca esti in masura sa gestionezi acest tip de business si consideri ca ai abilitatile necesare pentru a dezvolta o aplicatie, atunci fa-ti propria afacere. 
 
Servicii de editare si continut. Daca esti o persoana creativa careia ii place sa scrie, atunci fa bani din asta si dezvolta-ti propria firma din care sa faci bani. Sunt o multime de companii care cauta oameni pentru a crea continut, dar si pentru a edita texte. Este cu atat mai bine daca stii o limba straina perfect deoarece serviciile sunt cautate si peste hotare. Incadram aici si traducerile din care poti face un profit generos. 
 
Servicii de contabilitate. Daca ai absolvit cursurile de specialitate, atunci poti sa castigi usor bani din asta. Poti dezvolta o afacere din confortul casei tale care sa aiba in prim plan gestionarea mai multor firme din punct de vedere contabil.


Tags: afaceri onlineafaceri de acasaidei de afaceri onlineafaceri pe internet

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.47 din 5 - 33 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

5 idei de afaceri pe internet

de Camelia Diaconu
21 Aug 2019
Internetul reprezinta o sursa uriasa de profit. Este o platform online care iti pune la dispozitie domenii variate in care sa iti incepi un business....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]