Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla cum sa construiesti o aplicatie de mobil de la unul dintre dezvoltatorii Apple

de Alexandra Popescu 08 Aug. 2014 3603
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Apple este unul dintre brandurile tech foarte puternice la nivel global. Asa ca, putini dezvoltatori au avut onoarea de a castiga laudele lui Steve Jobs. Unul dintre cei care s-au bucurat de aceasta onoare este Ashish Toshniwal, CEO-ul companiei Y Media Labs. Acesta a ajutat la lansarea si scrierea aplicatiei Montessorium, care a reusit sa il impresioneze pe Jobs.

 
Acea aplicatie s-a remarcat prin simplitatea si intelegerea tehnologiei touchscreen a iPad-urilor, pe care putine companii au reusit sa o valorifice. Aceeasi companie a ajutat, mai apoi, companiile Apple, PayPal si American Express sa isi construiasca aplicatiile lor user friendly singulare. Asa ca, in continuare, sunt prezentate cateva sfaturi cu privire la construirea unei aplicatii de exceptie.
 
Cunoaste-ti utilizatorii
De multe ori, dezvoltatorii aplicatiilor se concentreaza pe caracteristici fara a se gandi la cum va arata experienta utilizatorului. De aceea, o sesiune de brainstorming cu clientii poate fi excelenta, pentru ca sunt prezentate cazurile de utilizare sau se descopera, cu aceasta ocazie, de ce un utilizator deschide o anumita aplicatie. Clientii cauta, in general, sa gaseasca servicii locale.
 
Urmareste datele
Asigura-te ca te concentrezi asupra cazului de utilizare in principal. De exemplu, start-up-ul cloud computing EMC urmareste modul in care oamenii utilizeaza aplicatia pentru a accesa documente. Ei doresc sa se asigure ca experienta de gasire a documentelor si de accesare este usoara.
 
Gandeste "mobile first"
Multe agentii interactive cred ca web-ul este pe primul loc, insa mobilul este principalul dispozitiv, mai apoi fiind dekstop-ul. Acolo este trendul industriei. Potrivit comScore, in 2013 dispozitivele de tipul smartphone si tablete au depasit numarul dekstop-urilor, devenind platformele lider in ceea ce priveste timpul petrecut in mediul online.
 
Satisface puterea utilizatorilor
Puterea utilizatorilor se angajeaza cu multe aplicatii, asa ca plateste pentru a o satisface. Poti incerca sa proiectezi lucruri care sunt bazate pe gesturi, pentru a imbunatati experienta celor care utilizeaza dispozitivul, din moment ce interfata touchscreen este deja pe piata. Chiar daca ar dura mai mult intelegerea gesturilor, odata ce se invata le va fi greu sa se desprinda. 
 
Pastreaza totul simplu
Clientii sunt incantati de dispozitivele lor, insa utilizarea si intelegerea a 100 de functii poate dura chiar si pana la 7-8 luni, insa in acel moment industria va cunoaste o schimbare. Daca lansezi ceva mai repede si mai devreme, vei sti cand utilizatorul cauta altceva.
 
Sursa: inc.com
 


Tags: afaceriaplicatiiaplicatii mobileapplebrandbrand tech

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple renunta la Apple Music Voice Plan

de Bianca Tila
02 Nov 2023
Apple a eliminat, fara niciun anunt, serviciul Apple Music Voice Plan. Acesta permitea utilizatorilor sa foloseasca Apple Music exclusiv pe baza...

Apple investeste un miliard de dolari in AI

de Bianca Tila
23 Oct 2023
Apple a decis sa investeasca sume mari de bani in domeniul inteligentei artificiale pentru a recupera terenul pierdut in fata concurentei. AI a...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Apple investeste milioane de dolari in dezvoltarea AI

de Bianca Tila
07 Sep 2023
Apple lucreaza din greu si investeste milioane de dolari in dezvoltarea AI. Gigantul american inveseste zilnic milioane de dolari in antrenarea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]