Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amazon ofera comerciantilor un software gratuit pentru gestionarea comenzilor

de Bianca Tila 16 Sep. 2022 1007
Amazon ofera comerciantilor un software gratuit pentru gestionarea comenzilor
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Amazon.com are in plan de a oferi comerciantilor un software gratuit pentru gestionarea comenzilor cumparatorilor pe si in afara platformei sale. Acest lucru se va realiza pe masura ce retailerul isi extinde prezenta in comertul electronic, potrivit News.ro.

In prezent, compania vrea sa renunte la tarifele lunare pentru serviciile Veeqo, o firma de software de transport care a achizitionat- o recent, pentru vanzatori. Acest fapt include si comenzile prin platformele rivale precum Shopify, eBay sau Etsy.
 
"Achizitia ar trebui sa imbunatateasca capacitatea Amazon de a concura cu Shopify", a spus un analist al firmei D.A. Davidson, Tom Forte, despre Veeqo. De asemenea, achizitia ii ajuta pe comercianti sa infiinteze magazine online si sa vanda in alta parte. Analistul a adaugat si faptul ca Amazon pune accent pe vanzarile prin platforma proprie.

Afla mai multe detalii despre vanzarile pe Amazon cu ajutorul ghidului practic "Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon!"...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
In aprilie 2022, compania a anuntat "Cumparati cu Prime" pentru a permite vanzatorilor sa utilizeze serviciul de expediere rapida al Amazon pe site-urile lor direct catre consumatori. Acest fapt a determinat un raspuns din partea Shopify.
 
Statul California a dat in judecata, miercuri, retailerul online pentru ca ar fi ridicat preturile pentru consumatori. Amazon a respins aceasta acuzatie ca fiind fara temei.
 
Fondatorul Veeqo, Matt Warren, a declarat intr-un interviu ca stirile referitoare la Veeqo nu au fost o miscare impotriva Shopify sau a altora. "Amazon are o viziune pe termen foarte lung ca orice lucru care ajuta vanzatorii in cele din urma va fi bun pentru Amazon", potrivit fondatorului.
 
Veeqo ofera acces la tarife reduse de transport, iar pentru comerciantii din Statele Unite si Marea Britanie vor fi gratuite, potrivit Amazon.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: amazonveeqotransportcomercianti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Asistentul Alexa trece la nivelul urmator. Amazon are planuri mari

de Bianca Tila
21 Sep 2023
Asistentul Alexa se va transforma intr-un chatbot, fiind disponibil pe milioane de dispozitive. Alexa se va baza, in viitor, pe un model lingvistic....

Amazon Prime Video va avea o versiune cu reclame

de Bianca Tila
08 Iun 2023
Amazon ia in calcul vanzarea unei versiuni cu reclame, precum au facut si celelalte platforme de streaming video. Lansarea unei versiuni cu...

Amazon mareste comisioanele

de Bianca Tila
17 Aug 2022
Amazon a decis sa mareasca comisioanele percepute comerciantilor care utilizeaza platforma companiei in timpul sezonului sarbatorilor de iarna. In...

TransportUrban, aplicatia care te ajuta sa ajungi la destinatie in mod elegant!

de Victor Oancea
11 Nov 2013
Transpirat, enervat, obosit, frustrat, coafura nu rezista... Nu va spunem povesti. Este realitatea transportului public din Bucuresti si nu numai....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]