Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aplicatia unui roman a primit finantare de la Primaria Londrei

de Florin Amariei 07 Feb. 2019 5439
4.06 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un tanar din Barlad a dezvoltat o aplicatie si a primit finantarea necesara de la Primaria Londrei.

Un tanar din Barlad a dezvoltat la Londra un start-up care reimagineaza modul in care companiile din intreaga lume recruteaza talentele si specialistii din domeniile tehnice. Hackajob, cofondat de Razvan Creanga (27 ani), foloseste inteligenta artificiala pentru a potrivi candidatii cu angajatorii, pe baza cunostiintelor in diferite domenii. Platforma a atras recent o investitie de 6,7 milioane de dolari si a obtinut in total 8 milioane de dolari finantare, isi propune o crestere accelerata prin dublarea numarului de angajati in urmatorul an. 
 
”Am inceput Hackajob pentru a rezolva o mare problema - si anume - faptul ca oamenii tehnici nu sunt intelesi foarte bine de oamenii non-tehnici. Si asta se vede in procesele de recrutare.", spune fondatorul.
 
Fondat in noiembrie 2014 de catre antreprenorul roman si colegul sau din facultate, Mark Chaffey, hackajob s-a nascut dupa ce Razvan a colaborat cu o agentie de recrutare in 2014 pentru a-i ajuta sa isi contureze si implementeze strategia digitala. 
 
"Initial am pornit cu o investitie de la un business angel din Romania - Dragos Nicolaescu. Pe Dragos il stiam dinainte de Hackajob, pentru ca investise si intr-o alta afacere de-a mea. La Hackajob am avut 10.000 de lire sterline, dupa am mai luat inca vreo 5000 si dupa am mai luat inca vreo 15.000. Dar initial, initial, am inceput doar cu 10.000. 
 
A fost foarte folositor ca nu a trebuit sa angajam programatori. Primul produs minim viabil (MVP) l-am construit eu. Tin minte ca am programat o luna, o luna si jumatate.", spune tanarul antreprenor.
 
Dupa finantarea de 6,7 milioane atrasa in urma cu aproximativ doua luni, din partea AXA Venture Partners si Downing Ventures, hackajob va investi in recrutarea de noi talente, astfel incat numarul angajatilor va creste la aproximativ 50 de specialisti in biroul companiei din Iasi in urmatoarele noua luni, fata de 20 in prezent. 

Vrei sa iti dezvolti propria afacere in online? Foloseste ghidul nostru complet care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: aplicatiaromanprimaria londreifinantarehackajob

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.06 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

eBay intra in Romania cu o platforma pentru IMM

de Bianca Tila
23 Mai 2023
eBay este unul dintre cei mai mari jucatori globali din comertul online. Compania intra in tara cu scopul de a crea o platforma prin intermediul...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

SkyShowtime vine in Romania

de Bianca Tila
05 Sep 2022
Platforma de streaming SkyShowtime va fi lansata oficial pe 20 septembrie 2022. Acesta va aduce pentru prima oara in casele europenilor oferta sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]