Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple inchide serviciul My Photo Stream

de Bianca Tila 30 Mai. 2023 67
Apple inchide serviciul My Photo Stream
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Apple vrea sa inchida My Photo Stream, un serviciu ramas din vremea in care nu exista iCloud Photos. In prezent, acesta a devenit redundant, motiv pentru care Apple a luat o decizie.

My Photo Stream nu va mai face upload-uri incepand cu data de 26 iunie. In cazul fisierelor stocate, acestea vor mai fi pastrate inca 30 de zile, pana pe 26 iulie, cand va avea loc inchiderea efectiva.
 
De asemenea, stergerea imaginilor stocate online prin  acest serviciu nu va duce la pierderea acestora. My Photo Stream a fost conceput sa pastreze pe serverele companiei doar copii ale unor imaginie care exista pe unul dintre dispozitivele utilizatorului.
 
Continutul salvat pe iPhone prin My Photo Stream exista intr-un album cu acelasi nume. 
 
Serviciul a fost lansat in 2011. La acel moment nu exista iCloud Photos pentru salvarea fotografiilor si filmarilor realizate cu un iPhone sau un iPad.
 
Dupa ce Apple a lansat iCloud Photos, cele doua servicii au functionat paralel. Fisierele salvate prin My Photo Stream nu erau luate in considerare cand se calcula spatiul iCloud ocupat.
 
Avand in vedere ca iCloud a devenit o solutie de stocare online care sa rivalizeze cu cele oferite de Microsoft, Google, Amazon si altii, serviciul My Photo Stream a devenit redundant, fiind folosit din ce in ce mai putin.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: my photo streamappleiphoneicloud photos

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple renunta la Apple Music Voice Plan

de Bianca Tila
02 Nov 2023
Apple a eliminat, fara niciun anunt, serviciul Apple Music Voice Plan. Acesta permitea utilizatorilor sa foloseasca Apple Music exclusiv pe baza...

Apple investeste un miliard de dolari in AI

de Bianca Tila
23 Oct 2023
Apple a decis sa investeasca sume mari de bani in domeniul inteligentei artificiale pentru a recupera terenul pierdut in fata concurentei. AI a...

Apple investeste milioane de dolari in dezvoltarea AI

de Bianca Tila
07 Sep 2023
Apple lucreaza din greu si investeste milioane de dolari in dezvoltarea AI. Gigantul american inveseste zilnic milioane de dolari in antrenarea...

Apple lanseaza serviciul Apple Pay Later

de Bianca Tila
29 Mar 2023
Appe lanseaza serviciul Apple Pay Later, dupa mai multe amanari, puse pe seama problemelor tehnice, potrivit unor surse din industrie. Acest...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]