Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple va aduce o serie de functii de AI

de Bianca Tila 11 Iun. 2024 24
Apple va aduce o serie de functii de AI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Apple a anuntat o noua versiune a sistemului de operare macOS, care va fi numit Sequoia. Compania va aduce o serie de noutati in frunte cu functiile de AI si "iPhone mirroring".

La fel ca iOS si iPadOS, macOS Sequoia va beneficia de o suita de functii de inteligenta artificiala pe care Apple le va implementa incepand cu aceasta toamna.
 
Inteligenta artificiala va fi integrata la nivelul sistemului de operare. In acest sens, functiile acestuia vor putea fi accesate in mai multe dintre aplicatiile folosite.
 
Utilizatorul va putea apela la Writing Tools oriunde lucreaza cu textul, fie ca vorbim de Mail, Pages sau Notes, pentru a rezuma sau a primi sugestii pentru imbuntatirea textelor.
 
In ceea ce priveste Safari, acesta va primi o functie de rezumare a articolelor web si va fi integrata in Reader Mode. Acesta afiseaza doar continutul articolelor, eliminand alte elemente web care ingreuneaza citirea.
 
De asemenea, Siri va fi mai abil in ceea ce priveste intelegerea limbajului uman si va intelege continutul de pe ecran.
 
macOS Sequoia va permite clonarea ecranului de iPhone si preluarea sunetului de la acesta. Utilizatorii vor putea primi si raspunde la notificarile de iPhone si vor putea muta imagini si texte intre iPhone si Mac prin drag&drop.
 
In plus, vor putea fi jucate si o serie de jocuri noi, precum Resident Evil 2, Resident Evil: Biohazard, Control si cel mai nou expansion World of Warcraft, The War Within.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: appleiosmacos sequoiaiphoneai

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Google: Accesul la AI pentru abonati se simplifica

de Bianca Tila
01 Iul 2024
In cadrul suitei Google Workspace, aplicatiile vor oferi acces la facilitatile de AI bazate pe Gemeni prin intermediul barei laterale, ceea ce va...

Un nou parteneriat pe piata. Apple va colabora cu OpenAI

de Bianca Tila
20 Mai 2024
In cadrul evenimentului Apple Worldwide Developers Conference, Apple si OpenAI vor anunta mai multe detalii despre parteneriatul pe care il negociaza...

Google va oferi conectivitate prin satelit pentru mai multe dispozitive

de Bianca Tila
15 Apr 2024
Google vrea sa monteze modemuri care suporta conexiunile prin satelit pe mai multe dintre viitoarele sale dispozitive, inclusiv seria de...

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]