Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bitcoin revine la nivelul anterior prabusirii platformei FTX

de Bianca Tila 18 Ian. 2023 462
Bitcoin revine la nivelul anterior prabusirii platformei FTX
4.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In ultimele doua zile, Bitcoin s-a mentinut la peste 21.000 de dolari pe unitate. Acest rezultat arata revenirea peste pretul pe care l-a avut atunci cand platforma de tranzactionare a criptomonedelor FTX si-a inceput alunecarea spre faliment, potrivit CNBC.

Bitcoin s-a mentinut constant in mare parte peste 21.000 de dolari pe unitate. Se remarca o revenire, avand in vedere ca in noiembrie afisa 20.283 de dolari.
 
In ultimele sapte zile, pretul bitcoin a inregistrat cresteri cu peste 22%, conform datelor CoinMarketCap. Intre 7 - 8 noiembrie, Bitcoin a scazut in aceeasi proportie, in timp ce investitorii au incercat sa evalueze impactul unui potential colaps al FTX, dar si probabilitatea unui plan de salvare sustinut de Binance.
 
Ulterior, Bitcoin a ajuns sa scada sub 16.000 de dolari de mai multe ori. In acest sens, CoinDesk a dat cartile pe fata, relatand despre neregulile de la fondul speculativ al FTX, Alameda Research.
 
La cateva zile dupa acestea, criptmonedele de ordinul miliardelor de dolari au fost retrase din FTX. Potentialul acord de salvare cu Binance s-a prabusit pe 8 noiembrie. FTX si Alameda au fos nevoiti sa declare faliment pe 11 noiembrie.
 
Bitcoin a devenit in aceasta perioada un motiv de ingrijorare pentru investitori. Riscurile sunt mari, avand in vedere ca Bitcoin este cea mai proeminenta si mai bine capitalizata criptomoneda. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: bitcoincryptocriptomonedeftxbinancealameda research

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Bitcoin inregistreaza cresteri, dupa o decizie a justitiei privind un fond de bitcoin spot

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Bitcoin a afisat cresteri, marti, fiind un maxim al ultimelor doua saptamani. Acest fapt s-a intamplat dupa ce un tribunal american a decis ca SEC...

Bitcoin se lupta pentru a ramane peste pragul de 20.000 de dolari

de Bianca Tila
20 Iun 2022
Bitcoin a inregistrat o perioada de volatilitate accentuata, afisand oscilatii uriase in weekend. Criptomoneda reuseste sa se mentina cu greu peste...

Bitcoin inregistreaza cel mai scazut nivel din ianuarie

de Bianca Tila
09 Mai 2022
Bitcoin inregistreaza cel mai scazut nivel din ianuarie, avand in vedere scaderea pietele bursiere ce continua sa afecteze criptomonedele. Bitcoin se...

Bitcoin. SUA a detronat China la minare criptomonedei

de Florin Amariei
13 Oct 2021
Statele Unite ale Americii (SUA) au detronat China la minarea de Bitcoin, dupa ce tara asiatica a interzis astfel de activitati....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]