Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand impui obiective fara sa pregatesti terenul ...

de Maria Nicutar 12 Iun. 2013 2904
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fii om de vanzari si sa iti si iasa este lucru mare! Nu spun ca nu exista foarte multi oameni care vand cu maxima usurinta. Departe de mine acest gand. Spun doar ca o mica pondere din cei care aspira la statutul de vanzatori de exceptie isi vor atinge obiectivul de fata!

Si asta pentru ca de vandut, cu totii o facem, mai devreme sau mai tarziu. Vinzi continut si castigi trafic, vinzi aparate de aer conditionat si castigi comisioane, vinzi asigurari si castigi un venit frumusel la sfarsit de luna samd.

Ce conteaza este sa intelegem de ce obtinem rezultatele pe care le obtinem si cum putem proceda pentru a le eficientiza. Cand esti antreprenor si conduci o intreaga echipa de profesionisti care trebuie sa vanda pentru ca afacerea ta sa reziste, lucrurile devin si mai amuzante.

Simti ca nu mai esti la fel de stapan pe situatie. Nu stii exact cum discuta oamenii tai cu un potential client. Ii asculti cand dau un telefon de vanzare. Incerci sa ii determini sa iti vanda mai intai tie si sa le vezi gesturile si sa le analizezi maniera in care reusesc sau esueaza sa produca rezultatele dezirabile.

La final, trebuie sa evitati cateva probleme cu impact negativ puternic:

- nu iti pune oamenii in competitie pentru ca afacerea ta ar putea avea de suferit. Nu se intampla intotdeauna astfel, ci doar atunci cand stii ce strategii sa foloesti pentru ca rezultatul final sa fie unul pozitiv. Sa tinem cont de faptul ca, foarte des, un om care isi poate ajuta colegul, nu o va face daca stie ca acesta are de castigat si ca balanta poate inclina in favoarea altcuiva la final de luna;

- nu te baza ca oamenii tai se auto-instruiesc! Sa nu ai niciodata incredere ca agentii tai de vanzari citesc carti de vanzari si marketing in timpul lor liber. Unii o fac, va spunem noi! Majoritatea nu o vor face, chiar daca tinta lor in viata este sa devina exceptionali la capitolul vanzari. Adevarul este ca majoritatea asteapta sa investiti voi, angajatorii lor, in ei!

- nu te baza ca oamenii tai sunt pe deplin multumiti de comisioanele lor. Se spune ca daca nu ceri, nici nu ai cum sa primesti. De foarte multe ori, multi agenti cu potential urias, stau foarte prost la capitolul negocieri. Si multi se asteapta ca superiorii lor sa le ofere pachete salariale si planuri de comision corecte.

Aflati care este situatia concurentilor dvs, in mediul de afaceri si in cadrul industriei de care apartineti. Aflati ce salarii si comisioane se acorda si stati de vorba cu fiecare angajat in care aveti de gand sa investiti timp indelungat!


Astfel, prin urmarea acestor sfaturi, reusiti sa pregatiti terenul potrivit pentru ca oamenii vostri sa atinge mereu niveluri inalte de performanta si sa ofere rezultate exceptionale!

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceriafaceri profitabilesucces in afaceriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]