Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cloud Computing cu Revevol pentru afaceri online profitabile

de Maria Nicutar 21 Sep. 2011 3421
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Revevol anunta azi deschiderea filialei din Romania. Revevol ajuta corporatiile sa migreze catre Google Apps, cea mai avansata platforma de comunicare si colaborare gazduita in Cloud. In ultimii 4 ani grupul multinational Revevol a migrat peste 300.000 de utilizatori business catre Google Apps, in toata lumea. Romania este cea de-a 20 tara care sa se alature grupului prezent pe 5 continente.

Revevol Romania va fi format prin asocierea Revevol Group cu Appnor MSP, cel mai activ reseller local Google Apps. Strategia de expansiune internationala a Revevol se bazeaza pe lucrul cu parteneri locali cu experienta. Ca parte a Revevol partenerii au acces la expertiza oferita de proiectele globale, un program unic de training si change management si un protofoliu global de clienti.  

"Appnor este prima companie romaneasca ce s-a definit prin promovarea solutiilor Cloud Computing. Implementarile de Google Apps din ultimii 2 ani ne-au demonstrat ca fenomenul de migrare catre Cloud a inceput si pentru companiile din Romania. Am hotarat sa ne asociem cu grupul Revevol pentru a putea adresa mai bine clientii Enteprise.  Expertiza si suportul oferite de grup sunt cerinte esentiale ale companiilor mari ce vor beneficiile mutarii in Cloud. Vom continua sa oferim serviciile managed sub brandul Appnor, insa produsele Google si software ca serviciu (SaaS) vor fi oferite de Revevol Romania." a declarat Dragos MANAC, CEO Appnor MSP.

“Sunt din ce in ce mai multe companii, de toate dimensiunile, care trec la solutiile Google Enterprise bazate pe tehnologie Cloud Computing pentru a beneficia de flexibilitatea, securitatea si costurile reduse pe care acestea le ofera. Lansarea in Romania a Revevol combina experienta unui jucator de pe piata locala cu valoarea adusa de un palmares remarcabil de implementari ale solutiilor Google Apps pe diverse piete din intreaga lume – cu siguranta o formula de succes!” a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.

Lansarea Revevol Romania va avea loc in cadrul unui eveniment organizat la Pullman World Trade Center, pe 22 Septembrie, la ora 14.00. Vor participa Laurent Gasser (Group CEO Revevol), Dan Bulucea (Country Manager Google Romania) si Agnes Horvath (CEE Manager Revevol). Vor fi prezentate avantajele majore aduse de  suita de aplicatii business de la Google, dar si studii de caz ale companiilor  care deja  au  adoptat  aceste  solutii.

Despre Appnor
Infiintat in 2010, Appnor MSP este un furnizor de servicii managed ce opereaza infrastructura in Europa si SUA. Avand propriul Cloud de infrastructura (IaaS) si propriul centru de date in Bucuresti, Appnor inchiriaza si administreaza infrastructura virtuala si dedicata clientilor tip business. Portofoliul de servicii variaza de la servere virtuale in cloud la medii complexe de continuitate si recuperare in caz de dezastru.
Solutiile Appnor se bazeaza pe un mix de infrastructura IT si servicii profesionale oferite de o echipa tehnica foarte experimentanta. Astfel, costul total de operare scade semnificativ.

Despre Revevol

Revevol este prima companie globala dedicata migrarii catre Google Apps. Partener Google Enterprise din 2007, Revevol este si singurul Partener de Exceleta al Google din Europa. Grupul Revevol creste si se extinde rapid. Pana la sfarsitul anului Revevol va fi prezent in 30 de tari din Europa, America, Asia, Africa si Australia.

Scopul Revevol este sa ajute organizatiile mari sa isi creasca eficienta si sa isi reduca costurile prin adoptia de solutii Cloud Computing. Platforma colaborativa Google Apps reprezinta baza mutarii catre Cloud. Revevol ofera clientilor o solutie de business completa, gazduita in Cloud, integrand cu Google Apps produsele liderilor mondiali in CRM, ERP, Project Management, BPM si Business Intelligence.
Sursa: www.comunicatedepresa.ro




Tags: revevolcloud computingafaceriafaceri onlinebusinessgoogle apps

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Cum pui bazele unui business de acasa

de Idei de afaceri
28 Sep 2020
In aceasta perioada marcata de pandemia de coronavirus, businessurile care pot opera de acasa sau in regim remote ofera cele mai multe posibilitati...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]