Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum isi motiveaza sefii exceptionali angajatii? Iata regulile lor!

de Ilinca Dobrescu 15 Mai. 2013 3096
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sefii exceptionali sunt persoane lipsite de orgoliu. Vor admite deschisi faptul ca au gresit si isi vor lauda angajatii fara sa se teama ca acestia isi vor lua lumea in cap. Vor cantari cu atentie fiecare initiativa din partea subordonatilor lor, indiferent de pozitia pe care acestia o ocupa. Iata doar cateva exemple interesante de actiuni specifice sefilor de top!

Haideti sa vedem acum si care sunt cele mai importante reguli de care sa tineti cont pentru motivarea angajatilor vostri:

1. Faceti-va un exercitiu din a va motiva angajatii!
Daca doriti, priviti totul ca pe o rutina benefica, exceptional de benefica. Orice comportament exceptional, venit din partea angajatilor trebuie recompensat imediat si de fiecare dat cand este receptionat.

2. Comunicati cu toti subordonatii, indiferent de pozitia pe care o ocupa, in mod deschis si cu accent mare pe feedback-ul pe care il oferiti.

3. Aflati ce isi doresc angajatii vostri! Aici se afla miezul intregii "probleme". In momentul in care aflati ce motivatii, aspiratii, vise au subordonatii dvs, atunci veti intelege si ce strategii de motivare sa folositi.

4. Tineti-va promisiunile! Indiferent de context, indiferent de circumstante, daca ati promis un lucru, aveti mare grija ca acel lucru sa devina realitate.

5. Oferiti angajatilor dvs toate conditiile sa se dezvolte si sa progreseze. In momentul in care subordonatii nostri realizeaza ca pot progresa sub ocrotirea unui anumit sef, aceasta persoana va deveni una esentiala pentru intreaga lor viata profesionala si chiar si pentru viata lor personala, intre acestea existand linii clare si extrem de solide.

Asa ca investiti in oportunitatile de educare si dezvoltare pentru oamenii dvs, nu doar pentru cei pe care ii considerati valorosi in acest moment, ci si pentru cei care se pot dovedi, mai devreme sau mai tarziu, diamante neslefuite.

6. Fiti mai mult decat sefi pentru oamenii vostri. Invatati sa ii priviti ca pe oameni, inainte de statutul lor de angajati. Incercati sa ii scoateti la pranz si chiar si la gratarul de duminica, alaturi de familiile voastre. Incercati sa aflati despre ei si aspecte care nu tin strict de viata profesionala si fiti un indrumator pentru ei si in viata lor personala.

Un sfat bine gandit cand un angajat trece printr-un moment dificil face enorm si se poate dovedi a fi o investitie exceptionala efectuata in relatia dintre voi si oamenii care aduc ploaia de bani!


Mult succes si afaceri profitabile!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: motivare angajaticum va motivati angajatiicum motivati angajatiimotivarea angajatilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]